Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto bi se netko izjašnjavao onako kako bi željele političke elite. Nek se izjašnjava svatko kako želi, i kako se osjeća.
Stolac je ionako najvise sh.eban tokom rata, a narocito poslije rata, od najljepše male čaršije u BiH pretvoren je u segregacijski geto, a još ako unište Bregavu, koja je ostala jedina svijetla tačka, to će mu definitivno biti kraj. Svaka čast ovim ljudima i nevladinim organizacijama koje se nekako bore protiv toga.
vidi života ti sve go stručnjak a naj mi je ljepše kad vidim vako curu đe sjedi izdvojena od muškog društva, to mi je suština bosne i ništa je ljepše ne simbolizira, muški se zbili na jednu stranu ko da ih strah od nje, il ko da je pogana, užas mada je sasvim moguće da je i ona neka kokoš
Projekt Gornji Horizonti je ekonomsko porobljavanje bošnjaka koji će se nakon ovoga iz Hercegovine masovno početi seliti prema Gazi Sarajevo. Neprijatelji BiH ne miruju potpomognuti domaćim izdajnicima. Ljudi iz Srbije koji trenutno rade na ovom projektu su u veoma bliskim vezama sa polupismenim Jer Lagićem, stručnjakom za elektroenergetski kriminal i smHećom, stručnjakom za čisti kriminal, koje treba osuditi za veleizdaju države i pravljenje dugotrajne kolateralne ekonomske štete BiH i bošnjacima. Onaj ko bude vladao energijom vladat će i državom BiH.
Sto ovakve dogadje objavljujete tek kad prodju?!
I sta cemo ako presusi vrelo Bune,sjediste derviša?Ko je dao pare za te horiizonte?Prijateljske zemlje,a?
Manje od 5% površine kopna je naseljeno i \"zabetonirano\", zato ovo ne predstavlja nikakav ekološki problem, nego hoće liberali i hipsteri da budu aktivisti pa se­ru po konferencijama.
Eto vam sad zlotvori, davite se u suhim predjelima i idite u bijeli svijet na rad, a ovo kukanje nema efekta. Kad se sve ostvari i ne budete imali ni kapi vode u Blagaju pa sve do mora promjenite ime cijeloj regiji od Mostara do Opuzena SUHODOL. Jer ovo vam je sve zbog bacanja u jame tolike djece 1941. i zbog progona preostalih Srba 1992 i rasturanja kostiju te djece iz spomen kosturnice u tom uskoro suvom pustinjskom dijelu \'Ercegovine. Bog sve vidi i skapavanje vam je neminovno!
drzava za coveka!
Poštovani Bošnjaci. Odlučili smo da pokrenemo stranicu o popisu stanovništva u Bosni i Hercegovini 2013. godine. Glavni razlog za to je da uklonimo sve konfuzije oko izjašnjavanja i da animiramo sve Bošnjake da se izjasne kao Bošnjaci. Zamolili bih vas da nam se pridružite i pošaljete poziv svojim prijateljima i share-ujete stranicu: >>> facebook.com/popis2013
balij.sko- četni.čko- ustaš.ka gam.ad su u zadnjih 20 godina zapiša.vali ono sto smatraju SVOJIM e sada ce ih malo, sljedećih nekoliko tisućljeća, svakodnevno SR.AT međunarodni veliki kapital volite biti robo.vi vlastitog šupko.vitog boga, e onda pustite i da vas izje.ba.va vrhunski kapitalizam ili, nije vam valjo tito, malo vam bilo dzamija i crkava a previše fabrika i zasada... uživajte u upučivanju molitvi bogu smra.du koji nikako da vas čuje
http://youtu.be/WaAvn7C0JVE