Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao što vidite dragi Muslimani koliko god sami sebe uvjeravate da ste narod (stvoren u podrumu hotela), svi ostali vas gledaju kao vjersku skupinu koja se nemože brinuti sama za sebe. I zato mi Srbi i Hrvati ispaštamo vaš primitivzam i molitve na Arapskom jer su vaši preci, Poturice postali u glavi azijati a vi ne znate ponovo postati dijelom Evrope. Znam da se ne slažete al eto primjera od prije 2 dana. Veliki Muslimanski praznik se slavi. Kako? Muškarci u đamiji a žene, naravno neravnopravne muškarcima kao u Aziji kod kuće. A sad brzo se bacite na klikanje minusa.
Balliyanderu, naravno da je cilj SAD-a bio razbijanje Jugoslavije. Samo sam podcrtao da su jedno govorili a drugo radili 1990 a isto je situacija i danas. SAD treba nešto što će dobro i na duge staze destabilizirati Europu iznutra. Danas je to Grčka a sutra bošnjački teroristički geto na 24% :-)))))))
Mir djeco! Bosna je vec p,,o,d,,i,,je,,l,j,,e,,n,,a. Jeste li s,,l,i,j,e,p,i kraj ociju pa ne vidite ,,R,,S,,? Sta cu kad ,,M,,Z,, gotivi S,r,,b,,e, moro sam im dati. Nisam smio dati namah i H,,r,,v,a,t,i,,m,,a, nego ono pomalo im prepustiti. Vidite kako se to radi u M,,o,,s,t,ar,,u,? E pa eto dobri moj narode, mi smo to vec podijelili. B,,a,,n,,ja,, L,u,k,,,a ide S,r,,b,,i,,m,,a,, vec su dobili ,,R,,S,,, ,,,,M,o,s,,t,a,r ce biti ,,h,,r,,v,,a,t,,s,k,i s,,t,,o,,,l,,n,,i grad, a vi hajd\' za ,,S,e,h,e,,r. To je nase. Imamo jos i T,,u,,z,l,,u i Zenicu. Pa biraj Bosnjo sto ti srcu drago. Zlatne kasike sam ostavio sinu, a sad vidim da nisam pogrijesio, jer ste nezahvalni. Da nije mene ne bi vas ni bilo, a vi jos hocete preko 12%, ali ne mere, nece Babini. Uzeli su anamo njihove putovnice. Eto da znate da smo vec podijelili da se ne sikirate dzaba na ovim vrucinama, da koga od vas jos ne strefi infraKt. Lamse ko Radon krecite se hladom. Vas A,li,j,a,1vi u( B,,)Halija
Prijetis ratom? Pa krenite Bosnje, sta cekate kad ste tako dobro naoruzani. Drugima odgovara da cekaju, isto kao na Kipru, pa se vrijeme uciniti svoje, ali ako se vama zuri, bujrum! Nama \"cafirima\" odgovara, kako vi to zovete \"rahat patnja\". Nismo mi u EU pojasu gaze, stjerani u rezervat u okruzenju da nam jos ne daju ni makac bez viza. Mozemo mi ovako koliko hoces, a sto bi vama davali priliku da vicete HEEELJP BAZNIAA ? Nego Bosnje sami vi dodjite da protjerate cafire iz RS-a, HZ HB-a i Babine iz Krajine. Hajde, sta cekate hahaha hahahahahhahaha hahahahhaahhahaha hahahhahahahaah hahahahahha hahahahhahahahah hahahahahhahahahaha hahahhahahahaha ahahhahahahahahaha ahahahhahahaha ahahhahahahah SMIJESNI STE! ahahahahhahaha ahahahhaha ahahahhahahaha ahahahhaha ahahahhahaha ahahahahhahaha
zato se ti ponosis sto si pripadnik genocidnog naroda. u svijetu vas nema puno takvih kojima pripada ta cast da ih zovu genocidasima, Crveni kmeri, pleme Tutu, Hitlerova Njemacka i Srbi
Da razjasnimo jednom za svagda! U slucaju bilo kakvog otcjepljenja RS od BiH, na ovom podrucju je ponovo RAT, Samo sto ovaj put necete imati rat sa nenaoruzanim narodom kao sto ste imali prije, i samo zbog toga nikad se necete ni usuditi na otcijepljenje jer bi izgubili teritoriju koju sad imate kao RS. Mi smo spremni da ratujemo ponovo a dali ste vi?
Vidim da ti je litium popustio. Pojacaj dozu....Ipak, i bez terapije si uspio jasno vidjeti jednu cinjenicu, a to je da EU i MZ podrzavaju drzanje Bosnjaka u okruzenju iz prostoga razloga sto im ne vjeruju. Ako su i poceli stvarati neko povjerenje, sa Mevlidom je sve otislo....nizvodno. Naredni niz koraka podrzaumjeva vecu kontrolu kretanja u okviru vase teritorije, a posebno sa uvodjenjem sengenskih viza. Ako ti sve veci broj deportacija Bosjaka natrag na vasih 12 % (bez Babinih) stvarno nista ne govori, onda ti je uzalud i objasnjavati. Jedno jutro osvanut ce i PRAVI ZID, onaj betonski, kojem se necete moci nacudti. Tako se desilo i Palestincima. Grcka pored ove krize GRADI VELIKI ZID prema Turskoj uz financiranje EU. Naracno to se ne odnosi na Grcki Kipar. Oni nemaju ni vize. Sada lijepo saberi dva i dva i mozda shvatis. I Kipru je trebalo oko 50tak godina da se taj proces zavrsi i ozvanici, a ovjde je tek poceo. Sta je to 20 godina.. nista! Ne sekiraj se ti...cuvaj zdravlje.
Dragi Walter, jesi li se to vratio da nekom j... m...r? Koliko vidim drugi su vec odavno progledali i uz vasu svesrdnu pomoc otisli iz tog zvjerinjaka. Osim toga, kad si vec kod toga da se nesto radi, hajde da te stavim u ulogu poslodavca. Kako zapolsiti nepsimenu halasu koja cini 90% stanovnistva i treba joj pet pauza u osam sati radnom vremena, kako bi isli klanjati, naravno u za to a racun firme omogocenom prostoru. Izvini stari moj, ali ko vodi biznis nece vas placati da vi molite onog gore. Za placanje po klanjanju obratite se IZ BiH. a za posao o bilo kakvom biznisu, za pocetak opismenite se, operite, dodjite cisti i uredni na vrijeme i naucite se ponasati i RADITI. Nikoga se ne placa ni da moli ni da se bavi politikom na radnom mjestu, a jos manje sto je \"dusa od co\'eka\". Ako placam zbog izgleda, zvacu dooobar eskort, a kad placam zbog strucnosti zovem dobrog profesionalca, inzinjera, arhitektu, knjigovodju itd. Gdje ti sebe tu vidis? I koliko vas je \"zaposljivo\"?
Ti ne citas crnu kroniku? Izgleda da jos trenirate na sebi jer ne smijete izaci iz tramvaja trojke, jer kada predjete crtu, pohvataju vas do zadnjeg. Budite sretni da vas toleriraju da radite sa sitnu satnicu po \"cafirskom\" dijelu Bosne. Ali tvoj komentar je apsolutno razumljiv...hoce to od gladi. Kada je stomak prazan cudne ideje se motaju po glavi.
Bosanac:\"zid na drini je odgovor svakom pitanju na Balkanu. Srbi ocigledno ne kontaju da postoji razlog sto ih svak mlati ko ih ikad upozna.\" Zid na Drini, hajde de....ali zar ne vidite da se u EU gradi drugi zid, za sada u vidu viza koje vam dolaze kod Jablanice. Sa Srbima, koliko god srbovali, moze se uz odgovarajuce mjere i razgovarati, ali sa vama ne. Trebace jos bar 14 stoljeca dok dostignete nivo civiliziranog zivota i komunikacije sa drugima. Do tada vi senlucite po Sarajevu, zavaravajte se kako ste temeljni, kako se bez vas ne moze, kao se vas izasta pita, a svijet vec ide dalje bez vas. Ostacete samo mali pojas EU-Gaze poznat po nasilju i 70% nepismenih vjerskih fanatika. Bicete nesto kao zoo vrt kojim ce roditelji plasiti djecu ako ne budu dobra, a mozda vam neko preko zida i dobaci koji paket humanitarne. @josip Dok dodje do Irana, Bosne tada vec nece ni biti. Vidis i sam da se urusava sam u sebe.
Ne moze biti podjeljenja jer bi bosnjaci sravnili sa zemljom posrbice sirom BIH Raspisite referendum curice ako smijete , pustite suplju pricu
hahahah, USA se boji BH Muslimana:)) Presmjesno:) Vijest za BH portale:)) Francuska, Njemacka, Engleska,...puni zeznutih arapa, ali se svijet trese od najezde BH Fanatikosa:))) Da su nasi muslimani imalo teroristi, imali bi vi, dragi moji svaki dan po bombu od, Bijeljine do B.Luke!
ajmo sići sa kompjutera, fejsbuka i umjesto visiti po kafama i čitati kiks...pokušati nešto raditi...ajmo se probuditi
Idem u Honduras, pozdrav svima.
Nama je vise NEGO DOJADILA TA GENOCIDNA I VJESTACKA VAMPIRSKA BRATIJA SRBA BARBARIJE U FASISTICKOJ I NACISTICKOJ SRBIJI ILI NJENOM GENOCIDNOM SATELITU SRBA HI*TLERA KOJI OKUPIRAJU SKORO POLA TERITORIJE RBIH-e I TIME BLOKIRAJU SVAKI MOGUCI KORAK KA DEMOKRACIJI, PROSPERITETU I BUDUCNOSTI entitetskim glasanjem i S TRI AZDAJE konstuitivnih naroda NA VLASTI , LOPOVA I KRIMINALACA koji se bore jedinu za svoje MINDERE I FOTELJE ! R E V I Z I J A TUZBE PROTIV VAMPIRA MONSTRUMA KAPELA SM*RTI \"SRBIJE\" i GENOCDNE TVOREVINE, ZAHTJEVATI PRAVDU I ODSTEU ! D O S T A VISE LICEMJERNE EU-e KOJI JACAJU GENOCIDNU TVOREVINU SVIM USLOVIMA A UNI*STAVAJU TACKU PO TACKU SUVERENU DRZAVU RBIH- ! Sutnja EU-e PREMA VISEGODISNJEM BJE*SNILU DIVLJAKA , FASISTE I MAFIJASA DODIKA JE SAMO POTVRDA MOJIM RJECIMA ! Bosna jE POSTOJALA PRIJE SVIH DRZAVA EVROPE I NECE NAM VISE NIKO KRASTI NI HISTORIJU NI TERITORIJU ! Pripremajte SE PATRIOTI BOSANCI RATA SIGURNO HOCE BITI !!!
Bosna ne moze biti podijeljena jer postiji cestiti Ilirski potomci Bosnjaci. Srbi imaju srbiju, hrvati hrvatsku i eto formule vjecitog mira na Balkanu.
Nama je vise NEGO DOJADILA TA GENOCIDNA I VJESTACKA VAMPIRSKA BRATIJA SRBA BARBARIJE U FASISTICKOJ I NACISTICKOJ SRBIJI ILI NJENOM GENOCIDNOM SATELITU SRBA HI*TLERA KOJI OKUPIRAJU SKORO POLA TERITORIJE RBIH-e I TIME BLOKIRAJU SVAKI MOGUCI KORAK KA DEMOKRACIJI, PROSPERITETU I BUDUCNOSTI entitetskim glasanjem i S TRI AZDAJE konstuitivnih naroda NA VLASTI , LOPOVA I KRIMINALACA oji se bore jedinu za svoje MINDERE I FOTELJE ! R E V I Z I J A TUZBE PROTIV VAMPIRA MONSTRUMA KAPELA SM*RTI \"SRBIJE\" i GENOCDNE TVOREVINE, ZAHTJEVATI PRAVDU I ODSTEU ! D O S T A VISE LICEMJERNE EU-e KOJI JACAJU GENOCIDNU TVOREVINU SVIM USLOVIMA A UNI*STAVAJU TACKU PO TACKU SUVERENU DRZAVU RBIH- ! Sutnja EU-e PREMA VISEGODISNJEM BJE*SNILU DIVLJAKA , FASISTE I MAFIJASA DODIKA JE SAMO POTVRDA MOJIM RJECIMA ! Bosna jE POSTOJALA PRIJE SVIH DRZAVA EVROPE I NECE NAM VISE NIKO KRASTI NI HISTORIJU NI TERITORIJU ! Pripremajte SE PATRIOTI BOSANCI RATA SIGURNO HOCE BITI !!!