Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1000 KM je smjesan iznos nedostojan covjeka. To nije ni pola potrosacke korpe. Samo bjezite narode, gdje vam je bolje i gdje se moze ziviti od rada. Nek im autobuse voze Nepalci.
Istina ali nije ni realno biti uposlen u nekoj firmi 40 godina i raditi istu stvar , pročitati nula knjiga , dobiti stan od firme i postati kreten.
Pa i u njemackoj bi zaradio 2000€ , stan platio 1200€ , racune i hranu 600-700, ako mu zena ne radi moze se bolje prijavit na burger geld ili recimo objesit
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svi oni rade za 2500+ KM, sve ostalo nisu profi vozači, i da se napomene doprinosi im se uplaćuju na minimalac, to je najveća nepravda.
E to je do drzave sto stiti priHvatnike bliske politici i nece da zavede red.
Budalice vozaci u Bosni rade za platu od 900km do 2500km Stim da je mnogo veci procenat ovih od 900km/1300km
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast ovim ljudima u defileu al nigdje predsravnika iz pod navodim znacima velikih firmi gdje su ...
U Njemačkoj i Srbiji vozači se jednako plaćaju,1300 eura pa naviše...
svabo trazi vozace posto se oni satrase ko ce prvi da vozi autobus i kamion..
Tražili ste dobili ste
Sretan praznik kolege ciste puteve zelim 💪💪💪
A balavurdija razmazena derista se bune i protestvuju jer im je rata kredita 800 KM sto su kupili stanove od 200.000 i malo im dali para iz budzeta. Evo vam prava slika ljudi voze kamione za 1000 KM i imaju svi kredite otplaciuju od tih 1000. Razmazena derista i njihovi uhljeb roditelji sosoni seljadija napirlitana
MRŠ
1000 jest prosječna plata kad se gleda minimalac koji im gazde uplaćuju, na ruke dobiju jos 700,800 najmanje..
Šačica fašista nas rastura kako hoće. Vlast im je bitna, moć im je bitna . Zamotali se u zastave, okitili se vjerom, hrane nas strahom
U BiH je već 33 godine dobro samo političarima i kriminalcima!
Neka vade pasos i razgule iz tog korumpiranog druztva , jer to pliticari ne razumiju oni su sebi obezbjedili minimalac 5000 maraka , jos topli obrok vrhunskog kvaliteta , novo auto u pozeljnost licnog vozaca . Sto bi se oni sikirali zajednickim dogovorom drze status ko .Dosta vise suplje totalna gradzanska pobuna treba da ocisti politicko smece.
Mo se samo na Klixu bunimo. Piši propalo, odmah.
Ako si profesionalni vozac, na ovakvom trzistu u BiH a radis ispod 2.000 KM minimum, nesto sa tobom onda nije uredu…
To su pošteni vlasnici Centrotransa koji su firmu za certifikate kupili. Oni bi i da ih plaćaju bonovima ako ikako mogu.
Zaradi se 2000 2500 km sa svim tj bruto odbite hranu cigare ko puši i policiju u vecini slučajeva loju poslodavac nece da prizna tako da dodje na 1800 km i hajd živi od 1800....
A ima ih klixe koji primaju i 3000 km. Samo vi nevolite pisat o pozitivnim stvarima. Volite sve predstavit kao crno. A uz put koliko vi placate vase fotografe?
kako gdje ,znam vozace kamiona koji zarade kao hirurzi
Dok rade za 1000 daleko je to od profesijonalnosti