Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ce hljeb pojeftinit?
jao jao a sve se para nema prodjes Sarajevom to sve skupa auta,gledas oko sebe svi nose orginal patike orginal dux orginal farmerke,jede se mcdonaldsu,piju se kafe u vatri!i onda se dodje na forum nemamo sta da jedemo!kako licemjerno!
pozdrav za dijasporu samo ne znam gdje bi sad dolazili da nije bilo onih \"jadnika \" kojim vi saljete da odbrane bosnu.a jadan je onaj kome ti posaljes novac mislim da je i gladan i bos od tvojih para.
Samo da nadodam jos za ove iz dijaspore! Ljudi,pljackajte ih na sve nacine-to su domaci izdajnici,koji za za rata pobjegli glavom bez obzira,a sada glume face,voze mercedese xl_ove,audije 8_ice,a vecina ih gore jede pastete. Moj savjet,posto ja to njima radim! Pljackajte ih na sve moguce nacine,kako god,bitno je pare im uzimati,ma.u im je.em
Koje ba akcije? -10 i -20 % Koja fora,koji marketing-vise raje seta bezzze kroz carsiju,a kupuju sinovi,kcerke i porodice ,zna se cije!?
A šta vam je Azel? NIkad čula
NAPRIJED PORTUGAL NAPRIJED PORTUGAL NAPRIJED PORTUGAL NAPRIJED PORTUGAL NAPRIJED PORTUGAL NAPRIJED PORTUGAL NAPRIJED PORTUGAL NAPRIJED PORTUGAL NAPRIJED PORTUGAL NAPRIJED PORTUGAL SVI ZA PORTUGAL! SVI ZA PORTUGAL! SVI ZA PORTUGAL! SRBI - SVI ZA PORTUGAL! SRBI - SVI ZA PORTUGAL! SRBI - SVI ZA PORTUGAL! HRVATI - SVI ZA PORTUGAL!!! HRVATI - SVI ZA PORTUGAL!!! HRVATI - SVI ZA PORTUGAL!!! HRVATI - SVI ZA PORTUGAL!!! HRVATI - SVI ZA PORTUGAL!!! BABINI -SVI ZA PORTUGAL! BABINI -SVI ZA PORTUGAL! BABINI -SVI ZA PORTUGAL! BABINI -SVI ZA PORTUGAL! BABINI -SVI ZA PORTUGAL! NAPRIJED PORTUGAL! NAPRIJED PORTUGAL! NAPRIJED PORTUGAL! SVI ZA PORTUGAL! SVI U EU ZA PORTUGAL! SVI U EU ZA PORTUGAL! SVI U EU ZA PORTUGAL! SVI ZA PORTUGAL! OSIM (zanemarljivih) 12%
http://adf.ly/993600/sexy-prank ahahhah
vidi ti turkinje sa maHramom i ona bi nesto da kupi, da se modira hahaha MRS U SAUDIJU!
Iako zivim na ferhadiji meni je sinoc bilo ofirno otici cak i po kifle cuj nocni soping cuj noc niskih cijena isto noc turbo folka!
kome ide PDV? zasto bi to trebalo da brine nekog dijasporasha? on ga placa, a o tome gdje ide i kome ide bi ti jado trebao da brines i razmisljas kad glasas jer ti ces od tog PDV-a imati ili nemati koristi.
O kojem PDV-u ti jado pricas? Ko da zivis u Francuskoj! Kome ide taj PDV jesi se zapitao nekad prije nego sto tu emotivne ispade ispoljavas
pa p,i,z,d,a ti m,a,t,e,r,i,n,a g,l,u,p,a, eto moram se ovako izraziti. eto nek je tacno to sto ti kazes i nek niti jedan cent para ne dodje u ruke rodbine nego nek dijaspora sve potrosi na svoje vile. i,d,i,o,t,e to je opet ulaganje u nasu privredu. ko ce dijasporashu napraviti vilu? gdje ce kupiti cement, ogradu, drvo, gradju.....? ja znam da bi ti najvise volio da ti koverta dolazi dok ti ceshkash jajca i surfas po internetu. a drugi radnici i trgovci cijene to sto neki dijasporas hoce sebi da napravi kucu i da je opremi, jer ce pare potrositi kod njega i platit ce PDV od kojeg ces mozda ti neradnik i imati neke koristi.
dobra prdara plavke na videu. ali cuke su daleko najbolje. moze li neko fotoshopirati dvije pedigre shopping kese da nose u ustima?
bitno je ne jahati po tome kako dijaspora \"zaradjuje\" mnogo i ima mnogo novca. Bolje se malo zamisliti, sta to sve sebi smetljar/baustelac u njemackoj/svedskoj moze priustiti. To sto on zaradjuje duplo vise nije mjerodavno- sve i kosta duplo vise. Smetljar u Bosni=smetljar u Svedskoj, istim zivotom zive. Samo sto ovaj prvi dodje pa zaj**e standard i realnu vrijednost, dok u svedskoj nema ni za kifle!!
@aman - svaka ti je na mjestu i 100 % tacna! U to ide para nase dijaspore. Molim nasu dijasporu da se ne oglasava i ne folira patriote, svi znamo njihovo ponasanje kad su tu, i debele novcanike, dignute vuglaa malo nepravilnog oblika, klipove po netu kako se voze bjesna auta a reg oznaka u prvom planu ...kako neko spomenu u komentarima nakvarcane face.... Jedino veliko im hvala na solidarisanju kroz pracenje repke na ino utakmicama! Dalje, sto se tice sinocnje noci, obican marketinski trik za priglup narod, kojem je kupovna moc losa i vecina ljudi razgled. Nista tu nije snizeno! Kao trece, o pijacam ni rijeci, vecina naseg naroda nema alternative nego da se oblaci tu, gdje su im cjenje u poredjenju ovih fus radnji cetiri puta nize. Usput, cijene u istim radnjama u evropi su dosta nize.
Eki brice,dijasporskog go-vanceta. Glaba krompir godinu dana,da dođe ovdje mjesec i da kaže kako šalje pare dijaspora i kako oni imaju.Sve na njima dronjice sa pijaca i to kineskih. Pa ne šalje meni pare!.Y-e-bavao ti pas ma-ter. Ako išta treba uraditi treba vam pravo glasa oduzeti. Da se više ne čujete,dosta samo vas slušali.