Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tokom katastrofe u Turskoj i sada u Sloveniji vidimo da takozvana BIH i Federacija uopšte ne funkcionišu u ovom segmentu. Pomoć uvek šalju Sarailabadski kanton i Prelepa i Večna Republika Srpska s tom razlikom što Srbija organizuje prevoz iz Banjaluke.
Vi ste toliki sljam od naroda da nemas PRAVO, nek fakat, NEMAS pravo ista komentirati. Onaj stakor u nekoj supi je zanimljiviji i bitniji od tebe i tvojih istomisljenika. Krkan sisao sa traktora pa otkrio internet. Nemate sta jesti!! Ponavljam, nemate sta jesti zlocinci!!
Što si se iznervirao, tallibančiću? Otac ti iz Foče u čarapama došao u Sarailabsd, pa sad ne pripadaš ni tamo, ni tu, jel?
Zašto niko ne obilazi pripadnike OS BiH i oni su na terenu