Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir Masic - ministar!!! ZEMLJO OTVORI SE! NARODE GLUP LI SI; BOLJE NISI NI ZASLUZIO!!!
naravno da nije bilo problema kada se dijele funkcije,onda se sve vjere i nacije postuju,kada treba funkciju predati onda se hvataju za vjerske knjige i obicaje,stokaaaaaaa......
HDZ-u poručuju ; ljubite rukice Walteru!
Tita ti u kojem ti dijelu grada zivis? Mislim da se i ja preselim, jer u mom kvartu nema nista od toga sto ti nabroja, iako sam i ja SDP zaokruzio. Sto ne znaci da bi to ponovio.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Ne znam gdje si se i koliko ti obrazovala, ali rezultat je zalostan. Nego, ne smaraj ovdje i idi poradi na stilistici, uzasna je.
Kaze neko da Damir Mašić nije 2 knjige procitao u zivotu....ocigledno mu sjedis za vratom pa pratis. Neko ko je diplomirao ne moze biti glup...to je samo zavist. Ali, ljudi lako je \"lajati okolo2, a tesko bilo grijati stolicu kad je trebalo :)))))9
Postovani komentatori, Zanimljivi su vasi napisi....Ja da sam tako radila i upravljala svojim zivotom bila bih kao vecina Vas... Radilala bih samo na tome da sto vise \"pljujem\" po bh. politicarima, a ne na tome da se obrazujem u visi stepen od njih. Vi dođite na Vlast i dokazite se. Vjerujte sve covjek moze mlad. Samo knjige u ruke, paametno iskoristite dan i napokon POSTANITE KORISNI CLANOVI DRUSTVENE ZAJEDNICE.
I ja sam ZA. Mostar fino podijelit, ionako su ga podijelili. Znaci nama stari grad, Brankovac, Buna,Blagaj, njima Velezovo (kako li ga sad zovu, Zrinjskovo? :)) Rodoc i Ilici, ma eto im dalje sve ispod Opina i vozdra! Pa nek\' prodaju Kras u \'boljem delu BiH\' , al upola jeftinije, jer samo tako tamo mogu konkurirat Pioniru i Arandjevovcu, ja cu jesti austrijsku Milku i mirna Bosna. Znaci-razlaz, svako u svoj tor!
pa zar vam vec odavno nije jasno sve za SDP- stranka poslusnika. Prvo Suljagic, sad Masic. A onda svi na Univerzitetu trebaju u SDP jer ako nisi njihov protiv njih si. Uhodana matrica. Nazalost. Tako je bilo i sa SDA tako sada i sa SDP. Nema promjena barem sto se poslusnosti tice:-))) a nauka i obrazovanje - hm, po to idite van BiH.
-Mladi prosperitetni zeljni dokazivanja,Sad ce biti ,juris Kriminalom za Boljitak uze Familije.
Meni je tako zao Hece,kakav je to ministar bio.Ima li iko u ovoj drzavi da ga zamoli da ostane ili ce mozda Heco promijeniti dres i preci u SDA gdje mu je brat Zaim zamjenik nekog ministra i to u slobodno vrijeme dok nije na imanju koje mu pravi Hidrogradnja,i dok mu dozvoli supruga Havica koja je za vrijeme rata u Svedskoj radila na prikupljanju humanitarne pomoci za BiH.E koga oni nahranise kukala mu majka.Zaim zbrisa iz PTT i iz kase pokupi lovu a sad zamjenik ministra
Kad procitam komentare koji dolaze od hrvatskog pucanstva i ja se istim pridruzujem.I ja sam zato da se odvojimo,ALI I OPET ALI,pod uslovom da vise nemate prava da proizvode koje uvozite prodajete u trgovackim lancima koji su kako vi volite reci muslimanskom kontrolom.Koji god proizvod covjek kupi na deklaraciji pise uvoznik za BiH neka firma iz Gruda,Ljubuskog,Capljine id.E da vidim onda od cega cete zivjeti i kome cete onda prodavati te stvari.Ja vam zelim svu srecu u osamostaljenju,naravno ekonomskoj propasti jer Hrvatskoj je preko k... hercegovaca.kako cete nahraniti Covica koji ima vise krivicnih prijava nego cijela Hercegovina,za Bevandu ne brinite njegov sin obrce milione trgujuci fiskalnim kasama koje nikad nece zaziviti ali koga briga,on lovu uzima,a Borjanica \'e vam davati donacije ali u k....Nema vise presusilo,a bogami je dosta i bilo.
http://www.24sata.info/vijesti/dogadjaji/59292-Poziv-generalu-Budimiru-Zivko-vrati-doma-skuvali-smo-pasta-sutu.html
GLUPOKO NIJE MOGAO DA ZAVRSI DVA FAXA PA OTISAO NA JADNE POLITICKE I JEDVA ZAVRSIO
Nece biti problema niti kada ova banda bude isla u zatvor na celu sa seikom Zlatkom bin Lagumdzijom ili u suprotnom kad se bude raspadala ova prcija od drzave.Dragi moji Muslici ustav se ili postuje ili ne a u tom slucaju nema niti drzave pa niti cirkusa od drzave kakav je BIH.Zivi bili pa vidjeli jer niti jedan siledzija nije ostao nekaznjen pa nece noiti ovie siledzije koje krse ustav i zakon \"cirkus drzave \" BiH
@Sanja Nije ni meni draga, daleko od toga, ali se u potpunosti slažem s tvojim komentarom!!!!