Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s mirisom ljiljana...
datim povelje kulina bana je slijedeci dan drzavnosti Bosne
Izetbegovic i Covic proslavljaju ZAVNOBiH :-) Sva sreca pa Pavelic nije ziv da gleda ovu bruku i sramotu.
Vlahi, magare moje malo, neka si se ti meni javio. Zamisli ti kakve su oni "vlashine" kad proslavljaju komunisticke datume, a zaboravljaju da zive u stopedesetsesthiljadamilionsko-godisnjoj DRZAVI BOSNI, nekadasnjim vladarima svijeta i carstva ovozemaljskog i nebeskog imperijalnog, vasionsko-galaksijskog zvjezdanog, suncevo-sistemskog, oj la la, oj la le, kraljevstva.
Dajte nam ba da "Deena" komentarisemo,covjek opet ime mijenja
Niti je slobodna, niti je demokratski uređena, zahvaljujući vama. Zahvaljujući vama, ova zemlja nema budućnost.
jel ova First Lady na slici i njen Turski Ovcar
Ovo je komentar godine hahaha
Živjela Bosna i Hercegovina!!!
"Potrebno nam je jedinstvo. Neki ljudi koji vole govoriti o cjelovitosti Bosne dijele bosnjacki narod. Ne znam kako se moze razbijati jedinstvo bosnjaka i govoriti o jedinstvu." - Alija Izetbegovic
Kad govorimo o papanluku, pogledamo samo Vaš i moj vokabular i odabir riječi i sve je jasno. Ne definiše te stranačka opcija papkom ili velegrađaninom već upravo kultura, a u Vašem slučaju nekultura.
Ok, Cavicu BiH,HR,SR, a gdjesu ti ostali narodi,kuda sa nijma Romi,Cesi,Jude,Galcijani.i ostali,sta sa nijma.
Ivanicu, jbo li ti mamicu svoju ...ako nemas osnova da budes veceras u Sarajevu na prijemu , onda nema osnove ni da primis platu u BAM, Bosnian Convertible Mark !
alejkumuselam.
MasallaH , MasallaH ! Kako tvoji kod kuce ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Raja Sretan vam sutra dan ničega !
Disi na nos i uzivaj. Sretan Dan Drzavnosti.
Nakon intoniranja himne koja već 16 godina nema tekst vi govorite kako idemo naprijed a niste u stanju oko jebenog teksta se dogovoriti? Pomalo, nemojte tako naglo raditi za što vas plačamo, pomalo.
Hajd sto nama je vec dosadila ova priča tj ubleha ali kako njima nije , stalno isto verglaju te cemo ovo te cemo ono