Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitav džemat od ranije poznat policiji
reis vise postuje lopove od postenih...dokaz vijencanje u begovoj...kcerki od mafijaskog sefa...
hepekvizija Nikšićeva kćer se nije vjenčala u begovoj i reis joj nije bio na svadbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sta je ovo Bake zakazao ove godine sa cenerom pred Begovom.. Tugo moja.
Evo vam slike i prilike, i dokaza da smo mi nigdje trenutno, sa ovim likovima na čelu.
jbga, skromno peMzionerski, eto i hanuma u peMziji, nemaere se više rasipat, valja sad svaku marku dvaput prevrnut , prije nego je potroši, payel
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gledaj grobara
Zna li se šta dijeli li frljoka u zatvoru bajrlamuk.
Hej hodza dzenet ili dzehenem na kojem sam spisku da polako krenem.
Zamisli ovi te nahuškaju kako treba da gineš za domovinu (koju i sami pljačkaju), za Islam u Bosni (koji se ne živi uopšte) u biti za NJIH i njihove fotelje. Jedini rat vrijedan borbe i šehideta je za Imam Mehdija, a koji će doći i na ove prostore te ih pokoriti u veoma bliskoj budućnosti. Desetljećima prodaješ državni imetak, a onda kad nemaš više šta opleteš po ratu i sve tako.. Historija ne laže!
Onom Titi je svaka bila na mjestu, tek sad vidim. Odvojio politiku od religija znao da, se tu kriju najveći lopovi, dve vjernici a vile i džipovi im trebaju, mrš u p m
Dokaz da novac jedini pravi Bog na zemlji a sve ostalo prdimahovina za sirotinju.
Ko su to najmlađi, uhljebska djeca bezbeli, već ih učite da imaju prioritet za uzet lovu
Iz odavno okuplja krimose
Jel. Io Bakir prevarant
Kako je krenulo reis ce traziti da bajramski prijem u Vojkovicima odrzava. Kao i Hajat svoje emisije
Jel ovo rejs daje malom 20 maraka ili uzima sebi za osoljaj za drugi dan bajrama? Ako daje onda je trebao dati nekom siromasnom dijetu,a ne djeci ovih bjelosvjetskih hostaplera i lopova... A mi (sirotinja) cemo dobiti bajramluka u vidu poskupljenja struje i preko 50%,bajram barecula usrani nacionalisti sa sve tri strane!!!
Skaka i Alma Jasarevic, moralne horizontale
para na paru ......
A vidi Skake! Kako ga nije sramota
Pola kriminalci