Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta ćemo sa šalter hanumama? Gdje cete njih poslije uhljebiti da lakiraju nokte i liječe frustracije nad građanima?
KO vam je kriv što dozvolite da vam se deru i histerišu. Ja to nikad sebi nisam dozvolio. Ona počne a ja odmah kako ste nekulturni, bahati, sirovi, kome ja sve plaćam da radi da me vrijeđe i sl. Nekoliko me puta izbacivali iz općine ali ja odmah pišem načelniku i dobijem zadovoljavajući odgovor sa rješenjem za tu istu glupaču.
Salteruse idu na preobuku,sjedit ce dje i sad sjede i gledat u monitore do penzije,samo se vise nece imat na koga istresat kad ih cojk kod kuce ne ispostuje preko vikenda:)
Švabo brate svaka ti čast, za ovo malo vremena pokrenuo si lavinu stvari koje su pozitivne. čuvaj se i živio nam dugo aBd.
ahhaaa mozda 2999-te godine
e-dobro onda
Joj sto ce onda da sistem pada
Kako će biti riješen IMT ?, da li će se on i dalje usporavat izdavanje dokumenata ili će se ići službeniku kući ko i dosad radi ubrzavanja procesa.
E j.bi ga još malo pa će uvest i e-sex, nećeš trebat ni spavat sa ženom već će te sve obavljati elektronskom poštom
A dajte nam e-gruntovnicu više, ja ne mogu dočekati to.
Ja od 1999 placam racune preko interneta
IDDEEA je ovo čekala godinama, blokirali kreteni u prijašnjim sazivima VM-a, odličan potez koji je trebalo uraditi da bi mogla krenuti kamara naprednih stvari...
Ovaj Jusko bar nešto radi.