Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
400 milion ulozeno a oni ne mogu da placaju obaveze, jos se zale.. sve pozatvarati
Poštena ponuda sindikalistima. Radite u rudnicima i znate gdje škripi. Izađite iz "hladovine" i preuzmite upravljanje rudnicima. Pokažite da može bolje od ovoga .
Pljačkali rudnike zadnjih 15 godina i sad kao nek sami rade...nisu dugove stvorili rudari, nego direktori rudnika na čelu sa generalnim direktorom EP i ministrom za rudarstvo i energetiku...milijarde maraka su pokrali zadnjih godina kako je koncern oformljen, davanjem poslova trećim licima od kojih neki imaju sada vlastite rudnike i vozne parkove...Kada se nema više šta opljačkati jer su rudnike doveli do dna a uglja još više treba za el.energetski sektor, neko mora odgovarati...
Ako nije isplativo i ako nema koristi,to sve treba pozatvarati.Nije ovo komunizam da proizvode gubitak i primaju platu.Neka traze drugi posao.
Bolje i stecaj nego da se LAGER i ekipa okupljena oko Andelije i lukavacki tajkuna bogati na racun Kreke...ima rukovodioca koji kupuju 3 stan pored vikendice a rade nepunih 15 godina u rudniku....kako?
Zatvorite rudnike,pustite rijeke neka teku,a mi ćemo se smrzavati uz svijeću.