Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za one koji neznaju 1994 je vlada r bih kupila radarsistem, koji bi zadovoljio svim kriterijama . Uplatilo se 2 mil usd ali nikad sve tako da je ugovor i pare propale. Sve je dobro pocelo ali se lopovi/novi politicari 96 sve stopirali. Mozete racunat da su za 1 god dobili 5 mil km x 16 god = 80 mil km u privatnim depovima!!!!!
@aaa ...ne sekiraj se...10-15% se da "đe treba" i svi sretni i zadovoljni...
Sta prica ovaj covjek?? Koji je ovo put?? BH ne gubi jer nije ni dobivala tj, nije ni pruzila usluge!?!? VRHUNAC CINIZMA i GLUPOSTI E, pa BH GUBI jer ne naplacuje prelete preko svoje suverene teritorije! Zamislite kada bi porezna uprava rekla da nemoze da uveze kompjutere i osposobi sistem, te radi toga prepusta naplatu poreza u BiH poreznim upravama HR i SR?! To sto Ministarstvo i DCA 20+ godina nije u stanju uspostaviti taj sistem i tu uslugu je drugi problem. Nekima bas odgovara ovako kako jeste da HR i SR uzimaju nas novac i produziju svoj suverenitet nad BiH. Ostatak su nekompetentni kadrovici koji vjerovatno i nisu u stanju da to sve izvedu. SRAMOTA! Neka se narod i novinari zapitaju sta je sa milionima EURA do sada utrosenih na obuku (u Srbiji kojoj nije u interesu da to uspije!!!), kupovinu neadekvatnih radara i opreme, paralelnu implementaciju 2 razlicita ali nepotpna sistema... Vjerujte, ovo je afera nad aferama. Vidjece se kad-tad.
Iznenađen kako dugo ovo traje. Prije ca. 1 god. su otvorili kontrolni ured a sad taj tip priča kako će trajat još jednu godinu?! Ovo je još jedan dokaz o korupiranim strukturama gdje pojedinci grabe svake godine 4-5 mil a državni buđet se nepuni. Izjava ovog tipa nije tačna, država određuje taksu, a novac koji je višak preusmjerava se u buđet. Ko zna engleski ili njemački neka ode na eurocontrol + linkovi (bafa). Zašto rado nepokrene istragu. A komunjara adzic se uvrstio u red lični profitera. Ako želite znat istinu otiđite na navedene web-stranice, nevjerujte ovim "medijama", koji iz budžeta blentiteta dobiju nekoliko mil km/godišnje. Ovakih primjera masa!!!! OTVORITE OČI!!! Pozdrav i B B B B
prva faza započinje 2042 godine, do tada će nam naši dragi susjedi i komšije uzimati pare.
Ti imas shizofreniju i malo manje citaj te glupe conspiracy stranice. Ima slicnih programa kao to sto citas ali ih neces nikad naci na netu. Sretno i ne laprdaj.
Svaka cast ministru Hadzicu. odlicno radi svoj posao
sve je to americka zavrzlama truju nas da bi nas onda mogli kasnije kontrolisati...ja svaki put kad avion naidje iznad i ostavi onaj trag osjetim kako teze disem i oci me peku
Presipanje iz supljeg u prazno.
Niko... Ne mogu se kontrolisati vanzemaljci....
Napokon!!!! Ovo je dora vijest... Polako, ali sigurno.... Svaka cast!
ko ce kontrolisati ove sto prscu otrove sa neba