Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ironicno, tuzilastvo pod istragom ... ko li ce biti tuzilac
Ćavka
ima li gore na vrhu iko normalan, posten ... i onda nam je problem referendum. Nije to problem, problem je go kriminal koji se uvukao u sve sfere zivota
Čovjek je nevin dok mu se ne dokaže krivica. Presumpcija, gospodo, presumpcija. Osobno vjerujem u pravosuđe i Ćavkin eventualni krimen ne može amnestirati one koji su osuđeni odlukama suda u kojem je Oleg bio u funkciji tužitelja. Čavkina eventualna krivica u ovom predmetu ne amnestira one koji su pravomočno osuđeni.
A ima neko dobronamjerno lice..malo me podsjeca na Charlie Sheena
Sve je to Bosna... drzava u kojoj je sve moguce!!!
odavno izgleda imaju pik na njega izgleda da je dobro zaribo
Cavka, cavka, neke ptice nikad ne polete, cavka,cavka.
Orao - Gavranu; čavka pala, čavka pala! Prijem.
Ovaj je sirotinja samo iPhone 4 nosi za razliku od Bakira koji je odavno na 6-ici
oleg i dalida burzic - biggest shit ever...
sve je to korumpirano
Raspad sistema!
ma nije on to ljudi uradio podmetnuli su mu. nevin je on kao francuska sobarica.on je bio lagumdzina uzdanica pa bakova a sad je najebo ko zuti
Ebi ga glasali ste za ovo. A ovo i plaćate, nemojte misliti da će kredite MMFuz vraćati neko drugi :(
Tužilački kriminal se ne procesuira. Ali mogu se njihove nepodobštine zaštititi na sudu kao autorsko pravo, jer kad se tih priča prihvate scenaristi npr sapunice LUD ZBUNJEN TUŽIBABA , od tužilaštva će napraviti cirkus !
...haj sad znaj ko ga kome smješta...
Mozda Mektic
Jer se sad ukidaju presude koje je trazio Cavka?