Komentari (301)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ti je rahmet duši :(
Amin. Uvijek ćeš Hajrudine ostati u našim srcima !
sokrates ???
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neka ti dragi Allah podari najljepši džennet, dragi dječače!
Amin !!!
Cigane Ibrahimovicu crko dabogda. Pisam ti se na dres kojeg si poslao, dijete ti na noge doslo u Pariz a ti ugasio mobitel. Da nisi nista znao poslije bi ti izjavio kako nisi obavijesten ovo ono, ali nee, ucutao si se. Nosonja jedan odvratni!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
:(
sve najljepše u novoj godini tebi i tvojim najmilijima.
Hvala i tebi isto sve najbolje :)
Uzdah se ote, bol propara grudi, u grlu me stisnu...a suza mi se ote i potječe niz obraz... Neka ti je rahmet duši Hajrudine. Amin!
Nije sada vrijeme za prepucavanje, šta vam je ljudi. Malom Hajrudinu nek ' je vječni Rahmet, Amin!
Poslanik, a.s., kaže: "Kada čovjeku umre dijete, Uzvišeni Allah pita meleke: "Uzeste li dušu djetetu roba Moga?" - "Da", - odgovaraju oni. "A šta na to kaže Moj rob ?" "Zahvaljuje Ti riječima: "Mi smo Allahovi i Njemu se vraćamo." Tada Allah kaže melecima: "Načinite za Mog roba kuću u Džennetu i dajte joj ime kuća zahvalnosti." (Tirmizi)
Neka mu dragi Allah podari lijepi dženet. Mirno počivaj anđele maleni. Njegovim roditeljima najiskrenije saučešće. Nadam se da će naći snage da podnesu ovo iskušenje. Suvislo je sada komentarisati Ibrahimovića i ono što nije uradio, molio bih sve da se suzdrže od takvih komentara.
Pocivaj u miru djecace!
HAJRUDINE, NEKA TI DRAGI ALLAH PODARI LIJEPI DJENNET.
Nek ti je rahmet duši ...kao i malom Hamzi Marevcu ...Neka im dragi Allah dž.š. podari najljepše mjesto u Dženetu.
moje saucesce porodici...a andjelu nek je laka zemlja :-(
Da ti Bog podari dženet, dječače.
Pocivaj u miru djecace! Zao mi je sto te Ibrahimovic nije posjetio kad je mogao, ali to je sada njemu na savijest i nije ni bitno vise. Ti ces ostati u sjecanjima puno ljudi, koji te nazalost nisu ni upoznali, ali su culi za tebe. Nadam se da ces u nekom drugom zivotu ti biti taj koji ce trcati za loptom, zdrav i sretan.
Anđele mali,neka ti dragi Bog podari najljepše mjesto u Džennetu/Raju...
Sjetimo ga se svi jednom Fatihom i sa iskrenom željom da se nikome ovo ne ponovi. I da zamolimo dragog Boga da njegovoj porodici da sabur , a njemu podari lijepi Dženet.
Neka ti dragi Allah podari džennet
Neka ti je rahmet, nas mali meleku! Nazalost, neces pozivjeti da sa nama, ostalima bosancima vidis zmajeve u Brazilu. Ali znaj jedno, svi cemo te se sjecati kao naseg najvatrenijeg navijaca.