Pod istim krovom
0
Premijeri lete u nebo
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Ovo je fini muslimanski forum i zažto nam onda puštate ovakve članke sa vlaškom terminologijom i scenarijem? Sramota.\" I ja se slažem, naročito što terminologija nema veze (Anđeo Gospodnji!? ha, ha, ha).
E, moj Ahmede. Nema budale ko ti. Sreća, pa imaš sa-x na kojem možeš objavjlivati svoja s.ranja.
Koja krađa Bore Dežulovića! Kako vas nije sram objavljivati plagijate?
Najdraži su mi ovi za koje je Dezulovic izmislio komediju, a Sidran provale. Jednu i po knjigu pročitalo. Kakav je god tekst, uvijek je bolji nego komentari. Do konačne pobjede!
ahmooooo vas si helac otisooo
Pokušaj imitiranja Dežulovića. Samo dozlaboga loš. Nisam imao živaca čitati dalje od onih prvih 5-6 redaka. Zbrkano previše. Provincijski plagijat.
koliko znam, štos \"26. juli\" je u crnoj gori još prije rata prodao avdo sidran, kojeg se ovaj burić gnuša.
Ovo je fini muslimanski forum i zažto nam onda puštate ovakve članke sa vlaškom terminologijom i scenarijem? Sramota.
Bravo BURE !
Ma svaka ti čast. Stipu ove glupake dole, gledaj mu rečenice, ni on sam ne zna šta je napisao. Uzeo rječnik posuđenica pa nasumice. \"Kolokvijalni ćorci koje ispaljuju hanume sterilnog intelekta u suterenima kojekakvih kvazi urbanih mjesta izlazaka su tebi doskocice kojih bi se toboze latio Haris Silajdzic.\" - e jesi papak sa kvazi - mozgom. Ovog slijedećeg nisam ni pročitao do kraja.
Dupla loza \'\'26. juli\'\' ! Ha,ha,ha, ha,.... Bravo, maestro!
Ovoj Buric ima mentalne cikluse svake sedmice . Šteta što je dr. Himzo Polovina preselio imao bih posla preko glave .
@M Vrlo precizno. J.eb.o sad hiljadu dinara.
\"eki\" & \"mislim, stvarno\" Nemastovito Buricu. Kolokvijalni ćorci koje ispaljuju hanume sterilnog intelekta u suterenima kojekakvih kvazi urbanih mjesta izlazaka su tebi doskocice kojih bi se toboze latio Haris Silajdzic. J.e.besh njega misa, ali ti kao neki autoritet bi trebao da nam prodajes neke sadrzajnije supstance na ovim portalima...Ovako si dosadan.
E moj Buricu, koliko god se trudio nisi Dezulovic!!!