Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oči u oči poslije toliko godina, jedva sam te poznao...
VUCIC TURSKI SIN !
ZAMISLITE DA JE BAKIR U RATU STAJAO NA BRDU IZNAD BEOGRADA, KAO ŠTO JE VUČIĆ STAJA IZNAD SARAJEVA KAKO BI GA SRBI DOČEKALI? TIHIĆ JE DOBRO ISTRENIRAO NAS BOŠNJAKE TEHNIKAMA PUZANJA I GMIZANJA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A da je pokorio Sarajevo, danas bi govorio kako je Sarajevo Srpsko!
upravo ga pokorava...ne pokorava se samo puskom moj jaro :)))
A i Bakir ga prima? Ko bi reko, ja mislio oženjen... :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A jel samo do mene..Ili taj Bevanda ima nekako kriminalnu facu, kao na oni crtacimaa?? :D
a to malo celavo pored njega, jel to i cuku poveo?
"Premijer Srbije će posjetiti i prostorije Vijeća za regionalnu saradnju, gdje će ga primiti generalni sekretar RCC-a Goran Svilanović" I mala djeca u Srbiji znaju da Goran Svilanovic ima tajni udbaski nadimak "Sokrat".
reko da ce ubit za jednog Srbina 100 od vas i tako se desilo i opet mu lizete guzicu!!! To je kao da Bi Srbiji doso hashim Taci u posjetu. Xaxaxa. Komedija
A Bakir juče kod Erdoana po instrukcije! Nista nije slucajno....
Sa 4c u BiH stupa zloćo na tlo, šte reći hm...
Srbin i Hrvat paradiraju po centru Sarajeva i svi im salutiraju, nazalost multietnicki grad to najvise i boli.
OCIGLEDNO JE DA BIH NE MOZE BEZ RATOVA I NACIONALIZMA.... ALI JA IMAM RESENJE!!! Uvezite Kineze,Afrikance i dr.Pa ce to malo drugacije da izgleda i Srbima i Hrvatima i Bosnjacima :) Ima nade za toleranciom...A to vam ne gine za 10-20 godina!!!
Ja kolki je ovaj levat , njega metak mašit ne može :)
Pa sta si radio od 91-95...Sada si nasao da ratujes,pred Svecko prvenstvo :)
Zapamtite ovo šta ću napisati! Doći će vrijeme, neće preeugo proći,možda nekoliko godina, kada ćemo se grliti i ljubiti, kada ćemo jedni druge ponovo braćom zvati, biti ko rod rođeni, kada će se donijeti zakoni koji će kažnjavati svaki vid nacionalšovinizma i netrpeljivosti i kada će Bošnjak i Srbin biti braća kao što su bili i u Jugoslaviji.Politika je pokrenula te procese, ovo je simboličan gest, ovaj Vučićev dolazak i vjerujte da će tako biti.Ima da se grlimo i ljubimo da jedni drugima pjesme dobrodošlice i bratsva pjevamo.Neka veselim se tome drago mi je što je krenulo u tom smjeru.Bit će sloga i bratstvo među narodima.Svi koji se budu protivili tome ili budu imali nešto protiv toga ili će morati bježati u emigraciju ili će se malo smirti u zatvorima ili će morati promjeniti mišljenje barem ono javno a tajno će kriti da ni njegov najbliži ne sazna.
...bgm, jarane, meni je svako normalan brat i bio i ostao...
Sve ovo se odnosi i na Hrvate i ostale...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
...klix...gasi vučiča i pali komentare dole desno :)
Bevanda, promijeni cipele!
...protokol, odijelo, kravata i mokasine...nekako ne ide...ili sam ja glup...
naravno da ne ide! ili kad obuku košulju kratkih rukava.. pa neka nauče neka osnovna pravila o diplomaciji i protokolu... papci!
Bevanda isti pijani gargamel:) jad i zalost ko nam je na celu drzave,
A tek sto je velik, more mu Vucko komotno stojeci dat sise :-)))
Evo dobar vic: Sastali se tri političara iz SRB, HR i BiH i počnu naravno o temi kojom se bave, posle deset minuta se počnu očekivano svađati, na to skoči jedan od njih pa povika :"Ej momci, aj nećemo više o politici, ajmo o pichkama i biznisu!!!" :-)))
Jos kazu da nasi politicari nisu pametni...I TO KAKO SU PAMETNI :) Samo sto to narod ne moze da razume!
Dobro došao Vučiću, samo nemoj puno o politici pričat, molim te, bolje o poslu i ćevapima :-)))