Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZIVILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SRPSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DRZAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA REPUBLIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SRPSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZIVIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DODIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Cuj rc, a dje je to ebote, nikad cuo. S koje su planete ovi majmuni?
samo sjekirom srbina sajeci srbin srbina sjekirom sjece ima ih tona rs probada a tamosnja bijeda je jos bijednija, kad mile preproda i ono malo sto je ostalo fatace se svi za glavu i svje parole o srbstvu a nisu ni s od srba.... PRave se veci srbi od onih u srbiji omg... Nide vezze..... vozdra srbske ovcice izgubljene : )
iz modriče su na reviziju poslata 26 lažna ili sumljiva invalida,nikom od njih nije oduzeta ili umanjena invaldnina
Samo Sloga Srbina Spasava.......cccc
Jos malo dok nestane onim para od M:tela i nidje vas vise nema...