Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli ono direktor SDP-ovac. :)
Jes mi te zao sto ne zivis u najljepsem dijelu ovog smrdljivog grada (ILIDZI ) Smijem ti se sa grohotom , slobodno navrati .. prosetaj parkom , alejom , do vrelaka , izvedi djevojku (ako je uopste imas ). Enjoy life
Pročitaj tekst pa komentariši...piše \"zelene površine u Kantonu Sarajevo\" gdje si ti vidi grad kopleksašu???
Rasipanje na nepotrebno jednogodisnje (cetvoromjesecno) cvijece a i na radnu snagu koja ga sadi. Umjesto da odrzavaju parkove i ostale zelene povrsine.
Po statutu grad Sarajevo cine 4 opcine : Novo Sarajevo, Novi Grad, Centar, i Stari Grad . Ovo na slici je Opcina Ilidza koja ne pripada gradu Sarajevu jer tamo nema gradskog duha :D Ubili su ga Fočaci, Sandzaklije i Siptari. Nemojte ko da pomisli da Sokolovic kolonija i Hrasnica pripadaju gradu Sarajevu, bi se obrukali ko niko. Promijenite sliku makar :)