Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je reci pa se nesto usvojilo i ako nam je ovaj Prijedlog zakona o dopuni Izbornog zakona BiH vrlo vazan koji nije nazalost podrzan!
Konacno da se nesto i usvoji,valjda se sad prepali za fotelje,pa vise i ne opstruiraju.Samo ne smijemo im dozvoliti da nastave kao prije...sad samo rad,rad,rad..
Dobro je da se nesto desava pozitivno,sad se SDA prepao svih desavanja pa umanjili i opstrukcije..ali ne treba vjerovati lisicama,cekaju prvu priliku i da nastave gdje su stali..
SDA; SDP; SNSD nas vode u mrak i propast.
svaka cast (Y) jos da nije ove neke sujete i strah od sdp-a, pa da se usvoje i ove dopune izbornog zakona.
al fakat, sto su oborili zakon? i izmjene ovog zakona su prijeko potrebne!
Ne bi trebalo da se izborni zakon obara,to je jako bitna stvar u nasoj drzavi.
lako je vama mi smo usvojili da dudlamo kite strancima