Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pola godine će opet bit kukanje, u deficitu smo ovo ono i eto ti opet MMF-a. Od pocetka godine će počet pljuvanja jer se kreće u izbornu kampanju, narod će vehnut i dalje, doći ćemo na još gori nivo, varate se ovo je još dobro biće i gore ako ovako ostane. Zato oktobar 2014 i ljudi ajmo da ovo promjenimo, nemoj da bude opet za "cvaju" glasovi, glasamo za naše, naši će za nas uzet najbolje. Uzet ce ***** moj, otisli smo u đavola. Ovo trebamo mi da raz***mo i sredimo, niko njima ne može ništa sad, samo glas naš može da im pomrsi talove i planove.
Definitivno SDP nas odvede u ponor sa ovakvim budžetom, a također i SDA koji ga hinjski podrža...
To niksicu kad covjek zna zna,napravio si budjet koji niko nije mogao da ne prihvati,takve ljude trebamo.samo naprijed..
Svaka čast SBB -u i HDZ - u šro su glasali protiv ovako katastrofalnog budžeta, građani to neće zaboraviti !
Sada ce prica kako ovo ne valja, a niko nije sposoban da da neko drugo rjesenje, dok smo za kritiku uvijek spremni.
Hajmo dezurni kriticari...gdje ste da napadnete Niksica sto se glatko i po nekom normalnom redu usaglasio budzet !?