Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grad Bihać pripada USK, tako da prvo trebaju protestovati pred Vladom USK-a, a ako tad ne nađu rješenje, trebaju protestovati pred državnim institucijama. No kako Grad Bihać i Vlada USK-a imaju armiju uhljebaša, podobnih stranačkih kadrova i stručnjaka, sramota je tražiti pomoć iz Sarajeva u rješavanju problema migranata, ponižavaju sami sebe. Ima stotine načina da se riješi ova situacija, ali ljudi vole dramu i komediju 🎭
Pravit cete Vi Kraisnici Fikreta Abdica od blata, realno Kraina je danas slijepo crijevo, a Kraisnici prepusteni sami sebi i 60% ih je vec otislo vani. U Sarajevo djaba dolazite, jer tu pameti nema, osim pohlepnih klemptomana minderasa, uleme i sve prisutnih dilera.
Bolje ce proci izbjeglice od vas u Sarajevu ... Hajmo ba ko nadrealisti ..svaki kanton drzava za sebe ...jos naplacujete istalim kantonima carinu ..prelazak granice ... izgleda nema druge !!
Ovi dolaze, ima već 5 dana. Pa sad su im i voz obezbjedili. Dodjite slobodno, nismo preko okeana. Sa talgo vozom to ide za čas.