Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj dragi Kebo nas ona Krišta mota ko budale, kako to i zašto to dozvolite. Doduše niko nije ni objasnio ko je u pravu: ona ili javnost. Ali ono što je ona uradila (imenovanje sudija mimo zakona) je samovolja, a ja to upoređujem sa krađom, pa ako me uhvate vratiću a ako me ne uhvate onda je prošlo. To je moj Kebo KRIMINALNA RADNJA koja se debelo kažnjava (zatvorom) i leti se sa funkcija zauvjek. Na žalost svugdje osim kod nas!
Upravu si druze! godinama citam avaz i sport u izdanju iste kompanije.. sta reci za najobjektivnije novine?? da ih nema trebalo bi ih osnovati. uvijek izvjestavaju najobjektivnije i prvi donose provjerene informacije iz svake branse..
Sta imas protiv najuticajnije i najprodavanije novine u drzavi cijeloj.. Dnevni avaz je postao brend u Europi,jedino tu novinu mogu kupiti nasi ljudi u inozemstvu.. Imaju bilo kakav kontakt sa domovinom zahvaljujući upravo avazu.. naprijed Fahro,nadrijed avaz....
@ccccc...kazes tri prijesednika,,sta ti to govori Drzava nema sekularnu vlast Treba im neko postaviti to pitanje ,A i ovaj OHR- je tamo ne zeli nista da zna ,on se trudi da zmiri i nezeli nista da vidi....!
Oprostite unaprijed na spamu ali eBiH treba tvoju pomoc u oslobadanju od srpske okupacje Ako se želite malo maknuti od svakodnevnih životnih problema, preporucam da probate igrati najpopularniju onlajn strategiju e.Republik. Virtualni paralelni svijet baziran na realnom životu, potpuno je besplatna a registrirati se možete na sljedecem linku: NAPOMENA: Za pocetak igre se nemojte registrovati na teritoriji BiH jer je okupirana od srba, nego u nekoj saveznickoj zemlji, USA, Rumuniji ili Hrvatskoj npr a vratite se kad oslobodimo BiH od okupacije! ___ http://tinyurl.com/REGISTRIRAJ-SE Važno je napomenuti da prilikom registracije trebate unijeti važeci e-mail na koji dobijate link za potvrdu registracije nakon cega možete poceti igrati. ___ Od trenutnih zbivanja mogu izdvojiti grcevitu borbu za oslobodenje eBosne i Hercegovine. Sve naše regije osim Brcko distrikta su pod okupacijom te nam je potreban svaki igrac da se oslobodimo! POMOZI I TI eBOSNA I HERCEGOVINA TE CEKA!!
@x moraš pitat džekinog menadžera hareta S. kod njeg je lova iz ratnih donacija ...projekat \"HELJP BAZNIJA NAU\"... barcaley premier liga ti je nazvana po mužiću sanelice, inače englesku ligu sponzorira haretova (naša) lova iz pomenutog prodžekta...pa imaš TV1..pa ganićev univerzitet.. šejh perač para...ih ima ekipa čitava uhodata perača
to ste naj naj al u k.... ko što i fahro za svoje papirnato smeće laže okolo da je naj naj isti k... njegovo papirno vaše elektronsko... smeće- smeće
kako su primitivni.. glupost i tri predsjednika.. svaka normalna drzava ima jednog predsjednika a mi 3.. samo za prevoz potrose trostruko.. npr umjesto jedne oni tri aviokarte moraju naruciti i normalno nama iz dzepova ...MAFIJO .. dok se kod nas ne desi EGIPAT nikad nece OK BITI...
Predsjedništvo BiH u Zagrebu, Kairo i Kebo ???? jos jednom... Predsjedništvo BiH u Zagrebu, Kairo i Kebo ???? pa jos jednom..... Predsjedništvo BiH u Zagrebu, Kairo i Kebo ???? pa opet.... Predsjedništvo BiH u Zagrebu, Kairo i Kebo ???? pa nadalje.... Predsjedništvo BiH u Zagrebu, Kairo i Kebo ???? a CURE , cure li ??? .....
U POSJETI KOD JOSIPOVIĆA JE BIO BAKIR IZETBEGOVIĆ TRIO,DAKLE BAKIR IZETBEGOVIĆ- GITARA I VOKAL,ŽELJKO KOMŠIĆ-BAS GITARA I NEBOJŠA RADMANOVIĆ-BUBJEVI(POMALO ISPADA IZ RITMA,ALI NAUČIĆE).GLAVNA TEMA RAZGOVORA JE BILA DA LI BI IVO JOSIPOVIĆ BIO VOLJAN DA ZAUZME MJESTO KLAVIJATURISTE U BENDU PO NAZIVOM \"SKORO ČETIRI ASA\"
jesu ista pricdali i DZEKI ? imali sanse da muslimani urgiraju kod seika da DZEKO startuje a SRBI kod VIDICA da ga pusti da da gol u nedjelju ?
Ja obrzali naslova za novog heftičnog sedmičnjaka.. nekad je bila dječija emisija \'\'šta djeca znaju o zavičaju\'\'. Sa-x bi se preporodio kad bi svojim novinarima na jutarnjem kolegiju pustao djecije provale - za opismenjavanja
Koja samokriticnost,sami sebi jedino pohvale i dajete.Vi ste obicna SDP-ovska komun.i.s.t.i.c.k.o.s.r.p.s.k.a masinerija.Kada vi blokirate rijec M.A.S.A.L.L.A.H. onda se P.O.S.E.R.E.M. na vas portal Lagumdzijici.Radi vas ce Bosnjaci popusiti za sva vremena!SRAM VAS BILO!
U nedjelju je, ipak, Kebo rekao kako je prevaren jer je mislio da je sve po zakonu. STA JE REC, ISLAMOFASISTI I UNITARISTI NE POZNAJU ZAKON?
koja objektivnost,to vam je izgleda drugo ime ,O-B-J-E-K-T-I-V-N-O-S-T! XD