Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uredu je Bake, upamtili smo ono od sinoc! Znamo mi ko je "10 drugih opstina", ali znat ces i ti na slijedecim izborima! Ovo je tek pocetak debakla. Krajina je uvijek znala kako zavrsiti stvari!
Zaprdi Baketu. Jel njega interesuje sto cu ja do kraja mjeseca imati samo 70KM? Sta ce to on uciniti da mi olaksa situaciju, iako imam posao?
@RatnikVonSweden Hoce li opet procvjetati ruze u Krajini,ko nekad??
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo za crvenu Partizansku Krajinu, vi nikada niste bili uhljupi i uhljebi! Bravo crvena Bosno i Hercegovino, i časni potomci Pozderaca, Miljkovića, Dudakovića, Nanića i ostalih krajiških crvenih BH heroja! OVO JE SAMO ZAGRIJAVANJE ZA GLAVNU STVAR, BLIŽI VAM SE POLITIČKO SMETLJIŠTE, zeleno-kockasta bando i četnici. Poz iz Sarajeva
Crvena partizanska Krajina? Mjenjaj dilera pod hitno. Miljković na kraju nije imao drugog izbora, a Dudak i Nanić nikad nisu bili crveni. Dudak je bio na predizbornom skupu Nermina Ogreševića u Cazinu. Krajini ne treba SDA, a Bgm ni SDP.
Treba priznati totalni debakl SDA u citavoj BiH sve su pogubili,imaju Sarajevo ali ne vise BiH
Mozda i jeste samo Sarajevo bitno jer kad vidim ove komentare tacno pomislim da u tim krajevima sve same seljacine zive. Makar u Sarajevu mozes nesto postici dok u ovim krajevima nista zbog seljakluka
Bravo Krajino moja nikad za zutog futalja sumadinca i SDA..
Cestitam Krajisnici Ja pametna naroda
ljudi ovdje nema te politike koja ce vam omoguciti raj na zemlji ko god bio slicno bi bilo jednostavno nekom dobro a nekom lose plus dodas mrznju u drzavi,mi bosnjaci smo i spremni za promjene dokaz su neki.gradovi gdje nije SDA nego neke blaze stranke pa kako tako bude a entitet ne zna nista bez.SNSD jos vece dno.
Ooooooo "krsni krajišnici" gori ste nego li svi unutar BiH zajedno,kad dozvolite da vam ratni zlocinac dodje ponovo na vlast. Možete vi samo sebi biti kršni jade jadne ( čast pojedincima )!!!!
De jedi to sto si dobio u SDA paketu i suti!
Bake (rolls) menscini da ti tone brod. Majko moja glove kod ovog.
dobra kozna jakna sa heco proma
Napokon neki osviješćen političar, bez obzira na stranku iz koje dolazi...čovjek podnio ostavku, što bi uradio bilo koji evropski političar na njegovom mjestu. Respect!!!
Budžet Općine Centar za ovu godinu iznosi 47,8 miliona KM!!!!!! Jel vam sad jasno zašto je ova općina 10 puta važnija od ostalih?
vidi glave i kožne jakne. majko moja u kom vijeku živi ovaj čovjek. pa nije se uspio emancipovati bez obzira na funkciju. seljak ostaje seljak (ništa loše o zemljoradniciima). vidi sda krajine kurve sa fikretom abdićem sarađuju. pa ljuti krajišnici gdje će vam obraz
Pa dobili su 1 od 8 opstina. To je odgovor!
@iNtuitive jbg i to mi je puno. puno mi je i što je abdić dobio. nekako sam uvijek u krajišnike upirao kao nekoga ko drži do riječi pa neka glava leti. zar ima i ovakvih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tek će SDa doživjeti debakl za dvije godine,iskopali su sami sebi rupu zakonom o radu.
Treb'o si davno .Ti kao prijeratni Unatransov kondukter i nisi bio za politike.Kantonalna SDA pod tvojim vodstvom je očevidno tonula i skoro se ugasila.Izvršio si svoju misiju njenog uništenja,ali i i jačanja ASDA,jer si na njihovom platnom spisku,kockasta glavo.
seade vrijeme je da mijenjaš stranku