Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ko je ovdje u pravu, ali kad su ovi iz općine fulali vlasnika zgrade kod Narodnog pozorišta, kako će znati ko je vlasnik nekog tamo prostora. Nije im baš za vjerovati,
@Zanovijetalo, odlazeći KOS-ovac Ajnadžić zna da mu je kraj mandata na narednim izborima.Lopovluku i bahatosti dolazi kraj u novembru! Nikakvi poltroni i botovi ne mogu ga spasiti izbornog debakla.
@Zanovijetalo do neki dan sam bio sda bot, danas sam genocidaski bot, ti si zivota mi puko ko tromblon, ja ti fino kazem da sam svoj, uostalom da imas mozga mogao bi to provjeriti lako. Po stilu pisanja i strukturi mozga dosta su slican sa antibootom i 24 sata, tako da vam kolektivno oplodim zene u familiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Odlazeći KOS-ovac Ajnadžić zna da mu je kraj mandata na narednim izborima.Lopovluku i bahatosti dolazi kraj u novembru! Nikakvi poltroni i botovi ne mogu ga spasiti izbornog debakla.
... Vjerovatno ni Paja nije baš najčistiji u ovome svemu, ali prikazani papiri govore nešto sasvim drugo od onoga što govori SDA-ov poltron ... da nije Paja u pitanju, već neki obični i nepoznati građanin, davno bi bio izbačen i sklonjen ... uskoro će izbori, pa vi de, opet ...
... u ZK izvatku - nigdje opštine Centar ... u ugovoru - nigdje opštine Centar ... a ona tužitelj i tvrdi da je imovina njihova ... tobe jarabi, što bi Sabit rekao ...
Sta su tako stanova prisvojili u sarajevu sto od jevreja sto od drugi nacija ..
Opcina centar i opcinske institucije su dosad u svim postupcima pokazale predanost, profesionalnost, zakonitost i strucnost na nivou. Ne sumnjam da je takav slucaj i ovdje, i da je ovo bio cisti pokusaj manipulisanja javnosti od strane pomenutog gospodina.
Ovdje si ti jedini koji je pokusao da napravi manipulaciju i malverzaciju. Opcina Centar ima toliko poslovnih prostorija koje daje u zakup, i bas na tebi stetu i nepravdu ucinili. Jah. Nemaju pametnija posla. Plati dugovanja ili vrati stan prosto. I ovo dosad nisu ti trebali dati da koristis.
da presjecem, o dosjelosti nema govora jer je isti usao u posjed pravnim poslom tj. Dodjelom od strane grada na koristenje.... Grad treba biti upisan kao vlasnik a jevrejska zajednica treba od grada tj. Sada sljednika opcine traziti odstetu.... opet opcina kao neko ko je preuzeo otetu imovinu ima propis o zakupu i poziva se na njega u namjeri naplate... Ko je dopustio uknjizbu ?
@HM 2011 i osporava li iko uknjizbu Morisa ? Ako ne osporava pravo na zakup do uknjizbe pripada opcini a pasic je nesavjestan posjednik od uknjizbe.... upravo pasic daje argumente protiv sebe - postojanjenpravbog posla sa gradom o dodjeli na koristenje i postojanje saglasnosti opcine za podzakup...
@InformativniBilten covjek posjeduje vlasnicki list.Interesanto ce biti znati tko je u gruntovnom listu upisan kao vlasnik.Zna se da se manipulisalo za vrijeme rata sa gruntovnim listama, zaokruzivalo se kako je tko mogao i imao mogucnost to da radi.Da nije imao covjek dokaze na sudu, nebi sud 2018 godine donio presudu za vlasnika Predraga Pasica.Cudno je samo nakon toliko godina da Opcina Centar se sjetila da bi to moglo biti njihov prostor.
@KamenjarskiSrbin1 sta tebe briga sta ovaj covjek uzima novac.Po dokazu, koje je ovdje dao u javnost ima pravo na to.On je vlasnik tog objekta.
@realnost123 po dokazu koji je iznio nije vlasnik ni on ni Općina Centar, već neko ko se zove Alkalaj... Tako da je sud trebao odbiti i općinu i njega i tražiti pravog vlasnika... Ali kod nas je sve moguce
Koja sramota,covjek je zasluzio stan od grada,mene je sramota sta se radi legendama grada.
SDA otimaci, #PROTESTI2020 sto prije to bolje za sve!!!
Da vlast radi sto ona zeli je dokaz.Treba se vidjeti kakve dokaze je imala Opcina Centar da bi dobili ovaj postupak.Iz samog vlasnickog lista, koji je izdat 2018 se vidi da Opcina nije bila vlasnik.Da bi dosli do sume navedene za 5 godina,mjesecna kirija bi bila 3.066 km.Da li je ovaj postupak nelegalan, ovisi od istrage, koja je potrebna.Potrebna je za sve nas, da bi zivjeli u uvjerenju da nasa vlas nije koruptivna.
Zaista je nejasno da opstina trazi pare a vlasnicki list glasi na drugu osobu. Jedino vlasnik stvari a to nije opstina Centar moze traziti isplatu zakupnine.Iz papira se isto vidi da je Paja pokrenuo spor za utvrdjivanje vlasnistva ali ne protiv opstine. A opstina nema nikakvog pravnog osnova da potrazuje po osnovu neosnovanog sticanja kako se u obrazlozenju presude navodi, jer Paja nije nista od njih dobio.
Daj nek nesere ni on poslovni prostor sto mu je Opstina dala na korištenje izdaci 2500 km mjesečno!! Dok je vodio bubamara osto dužan bruku! Plaća li ovaj čovjek ista ili na grbači grada!
Poziv suda, tužba, pisma od policije... dolaze sa povratnicom, tako da nece biti problem da se sazna da li je znao ili ne. A vi Ajandzicevi šupkouvlakači ohanite malo covjece, kako se u ogledalo pogledati mozete? Kako djecu svoju vaspitate kad ste vi takvi kakvi ste?
O cemu ovaj prica. Supalj ko kanta od jupola. U sustini nikad nikome izgleda nije placo Kiriju a uzimo lovu na koju Nije placo porez. Gdje je porezna Sto je kuca na vrata