Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biznis,biznis.Ko kaze da nam ekonomija ne cvjeta,kad su u pitanju dokumenti (mjenjanje i naplata) sadrasmo kozu placanjem papirologije nasem narodu ,mozemo se pohvaliti da smo u tom biznisu prvi u svjetu a i prihodi od istog su nam no.1.
zar si im bio sumnjiv? :-)))
Ja i još 2-3 auta ka tamo, te isti broj auta u povratku (izmedju ostalih čovjek sa ženom i dvoje djece, vidio svojim očima).
dislike za MUP RH!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Savjet ako razmišljate gdje na ljetovanje. NIKAKO u Hrvatsku, bezobrazni su pravo, pitaju gdje ćete(zaboli ih ku+rac gdje ću), traže pare na pokaz, znači moraš novčanik na pokaz(možda sam samo na proputovanju kroz Hr), i ako im nije mrsko pretrkeljat će vas do gole kože i auto naravno, nebitno s kim ste i kako izgledate(iz 1 ruke) NIKAD više im neću otići na more pas im mater je+bo na današnji dan!