Zločinac iz Višegrada
0
Predložen pritvor za Olivera Krsmanovića
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pozivam na kompletan bojkot svih proizvoda iz Republike genocidne dok se kao ljudi javno ne izvinu i prestanu podrzavati ratne zlocince... Ako u Bosnjacima ima i trun karaktera prestace kupovati proizvode iz rs.
Drasko LAZAR 1992 tuzilac u Visegradu je na potezu. Nije mu daleko . On je sada tuzilac u Gorazdu. A ako Oliveru bude svjedocio kao Lukicu, eto besplatne avionske za izlet u Den,, AAG,,. Na kavu sa (S) erojem Ratkom, sa vojvodom Sesom, sa radOVANOM
Ne kupujte srpske proizvode kao ni proizvode iz geno-cidi-teta,SRAMOTA JE i GRIJEH veliki jeto.
Prepadoh se kao vukodlak..