Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klikse, pod hitno nabavite lektora! Lejla NIJE sutkinja nego jedna korumpirana kurvetina!!!
@SuperBabo CUJ KURWETINA, DAJ BROJ BRATU
A presumpcija nevinosti? Mozda se nije jos zigu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kada će te ba pohapsiti kriminalce što pokradoše 4 milijarde doprinosa iz fonda PIO/MIO. Sadašnji i budući penzioneri pomrijeće bez penzija i zdravstvenog osiguranja.
S obzirom kome daju svoje glasove na izborima ili uopste ne glasaju, ja im predlazem da naprave ultimativnu zrtvu. Tako sto ce, kada se urusio penzioni sistem, fino se opasaju eksplozivom i zaredaju od privatnih posjeda/kuca/stanova/firmi, institucija na svim mogucim nivoima.Tako ce rijesiti sebe patnje i mizerije, a mladjim narastajima pruziti mogucnost da krenu iznova i da zive zivot, a ne da zivotare i da se mrcvare.Na mladjima svijet ostaje.
i treba da crknu sve su to SDA i HDZ glasaci . sto.prije crknu prije ce svima biti bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj raja vidi nam bivšeg ministra...svašta je ova naša zemlja držala...
Kako je vršeno privođenje kod Alije DEVETKE : „Pozvao me Mirsad Delimustafić iz Cenexa da odemo u Goražde. Ranije je bilo priče da na tamošnjim brdima šljiva nije crvljiva i da je dobra za preradu, pa sam mislio da je to razlog. Ali u Ustikolini odjednom skrećemo prema specijalno zaštićenom komleksu nekog dvorca na Drini. Kapija se otvara i sačekuju nas Senad Šahinpašić Šaja i Bakir Izetbegović. Tada mi je postalo jasno da sam došao na čuvene Šajone.
Tu sam sreo RIjada RAščića zatim Safeta Oručevića, gradonačelnika Mostara, a onda na stolici, u sjeni, i predsjednika Aliju Izetbegovića. Pospano je priupitao Delimustafića: ‘Jesi li to ti Mirso?’. Nije tu bilo nikakve posebne priče, nego onako, o običnim stvarima, ali otkud ja u tom društvu?“, pitao se svojevremeno prvi direktor Fruteksa Sulejman Šadić. Privodili su kod DEVETKE I FAHRU, udatle ona svjedočenje o ALIJINOJ DRŽAVNOJ MAFIJI ! :)))
Zoran Lončar im odleprošao avionom ! :=) ko komesar USK Ramo Brkić. http://www.vecernji.ba/potvrdena-optuznica-u-predmetu-vehid-sadikovic-i-drugi-1048289 NAZOVI DEVET RADI UBISTVA: U bandi su osim i nedodirljivi Sebijin šura ŠAJA i žrtva komunističkog terora Edhem Bičakčić , koji VAM je pokrao ENergopetrol i sve vaše devizne ušteđevine !! :))) http://depo.ba/clanak/74149/suti-ako-nazovem-broj-devet-bit-ces-ubijen-sta-mu-znaci-broj-devet-suljo-prodat-si-udario-si-na-drzavu
Preko SDA se ubistvo naručuje pozivom na broj DEVET !
Tresla se gora rodila se (opet) Dalila, velemajstor spektakla i IGROKAZA ko Čović ! Sedmanestero uhapšenih a TUŽILAŠTVO TRAŽILO PRITVOR za samo petoro ?? Dakle, tek svaki treći ima neki zakonski osnov ??? I kad psolije počnu padat oslobađajuće KRIV SUD , međuanordna zajejednica, kanton, partija, Srbi, ovo ono tamo i vamo . Samo nek je što više uhapšenih pa puštenih !!! Velike ribe upozorene , na sigurnom u poreskim rajevima i POLOŽAJIMA !!!! Dakle MI DALJE HAPSIMO ZBOG PIXKE ?!
Dalida mogli ste ih uapsiti pa pustiti prije 5 godina kad su ovo uradili i kad je JAVNO OBJAVLJENO U NOVINAMA !
Prvo se pusti da pokradu milione pa tek onda ih hapsite.........šteta.
Lejla u bjekstvu :))) Bivša sutkinja??? Pa dragi Bože, sve sudije (poštene) bi se trebalo da stide koga su imali za kolegu. Sav narod bi trebalo da bude strah ko nam sjedi u sudovima i odlučuje u ime Zakona. Strašno! Da li će se revidirati njene presude?
ZAšto FEDERALNI MUP ne traži pritvor i zašto je PRESUDOM zaobiđen ministar policije Srpske Lukač koji na snimku u prilogu naređuje u svojstvu ZAPOVJEDNIKA: AJDE VODITE GA, nakon čega je odmah ZAKLAN BAJONETOM u prisustvu svjedoka i u njega je ispaljen nakon toga rafal iz automastke puške !??? http://vikici.com/na-video-snimku-kao-zarobljenik-je-nedzad-dizdarevic-iz-vel-kladuse/
VUČIĆU konferenciju za štampu odmah ko za NAsera , nisu ti mrtvi Srebreničani poslali zolje i bombe nego Lukač i Dodik .
Kako je to razocaravajuce,kad pomislis koju su ti lopovi stetu ljudima nanijeli,to boli,svivsu znali sta se radi godinama ,Sudstvo i policija su najgora bolest muslimana,nazalost. Moralno smo propali kao ljudi ,jer je postenje u temeljima islama. Goni u sto P. M.
Misli da ce pobjeci? Kokos ima vecu pamet.
Naravno... nedostupni organima gonjenja. Cini mi se da gdje god je ukjucena obavjestajno sigurnosna agencija, kriminalci budu nedostupni. Nesto dobro smrdi u zemlji dembeliji zvanoj BiH.
sve sitne ribe a svi znaju kako se banda destabilizira. smaknes im vodju u ovome slucaju novalic covic radoncic itd itd duga lista
"poštene"sudije osuđuju obične građane a guzonje puštaju da kradu godinama.
samo primjer kakva je institucija visoki sudijski i tuzilacki savjet , da imenuje nosioce ove funkcije a da su korumpirani, takvih na stotine prijava pa dok ne bude presuda optuznica nista ne poduzimaju, na kraju su i samo u vrhu ove institucije takvi, tacno u svakom gradu imas pravosudnu mafiju
Uhapsite Zlatu Karaču, sa Mustafom Resicem i Fehimom Škaljicem klepila je više od milion maraka iz opštine stari grad. Kad ce pravda za Zlatu Karaču???
U BiH i kroz nju je do sada oprano 90 milijardi EURA iz inostranstva. Kako nismo o tome obaviješteni ? Pa direktora OSAe je Džuvu je postavio uhapšeni ALija Delimustafić, a njega 1990 Fikret Abdić !! Dakle stranci odmah da nam daju time istražitelja koji će u svakom momentu nuditi mito sudijama, VSTV, tužiocima i policajcima, a za takvo krivično djelo propisati minimalno 30 godina zatvora za ova službena lica, ojačali smo najzad i ZATVORSKE KAPACITETE pa mjesta ima, BUJRUM !
Zenica otvorila novi paviljon a državni zatvor nakon što je oborio i mitski rekord Skadra na Bojani se otvara početkom naredne. Mada smatram da će sudije odbarati radije inozemestvo da i kada budu osuđeni RADI SIGURNSOTI svoje guzice da ipak služe podalje od onih koje su osudili ! :)))