Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je bio na BiH piramidama , nema sumnje u njih, a ko nije neka dodje i sam se uvijeri
BRAVO SEMIRE !!! promovises jedinstvenu BIH bez blentiteta i pederacije...samo napred !!! i ako nema tamo nista, neka napravi turisticko mjesto i ubere lovu od stranaca... PUNA PODRSKA SEMIRU OSMANAGICU BOSANCI i hercegovci :)))
Kopernik spaljen?! da i to cujem.... gdje?! mozda na Visocici?!
naravno, kad su isfurani svi argumenti, sada se ide na lažno patriotske, tipičan proizvod Stranke za BiH. Nikakavih piramida nema, niti će ih biti. Što se prije ovo sranje završi, bolje po sviju.
Ali mu se mora odati priznanje za sesir - pravi Indijana Dzons!
otkopaj je, Semire ili se vrati u vukojebinu iz koje si dosao!
najgore kad moraš progutati svoje riječi (komentare)
isto tako su kopernik i galileo bili daleko ispred svog doba. Tada ih nisu priznavali, što ne znači da nisu bili u pravu. Naš narod je pravo ignorantan, prave ovce.
hahaha Kopernik? Galilej? Ono što su tvrdili Galilej i Kopernik potvrđuje moderna nauka , ista ona koja se smije Osmanagiću. Ne poredite ovog mamlaza sa Kopernikom i Galilejom , ni u šali....
Bio sam ja na Visocici, tri puta u dvije godine i svaki put sam vidio isto - nista. A ti probaj nekad u zivotu otici na pravo arheolosko nalaziste pa nesto pricaj.
Broj piramida u BiH jednak je broju pravih naucnih arheoloskih konferencija i skupova na kojima je Osmanagic odrzao prezentacije... Isto tako, broj piramida jednak je broju pravih naucnih izvjestaja koji su napisani na ovu temu a zatim objavljeni na recenziju u naucnim casopisima... Citava hipoteza zasnovana je na upravo ovim upaljenim nazovi bosnjacima, minimalistima koji ce svoju stvarnu istoriju prodati za neku laznu, komercijalnu. Neka vas je stid vaseg neznanja.
Jel i jedan od vas sto ismijavate doktora mozda bio na Visocici..prvo otidjite pa vidite..a i Galileju su se nekad smijali, Kopernika spalili..neznanje je opaka bolest..
bravo majstore, i da nije napravicemo da bude, svi protivnici mogu da nam puse
svaka cast osmanagicu!!! a ljubomornim cobanima opanci i subara najbolje odgovarau, sta zna papak sta je nauka i istorija?!
Prevarant i manipulator klasicni