Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRETAN BOŽIĆ! Vama koji slavite,
Hvala
NEPOSTOJEĆI PRAZNIK!
Svim dobrim i iskrenim ljudima koji slave, cestitam praznik. Da provedu sa svojim najmilijima, komsijama, prijateljima i prenesu jedni drugima poruke mira, tolerancije medju svim gradjanima ove drzave. Da shvati svako da je nasa razlicitost najvece bogatstvo.
Sretan GenocidDan, „prekrasnom“ GenocidNarodu, nakaradne vjere pravoslavGenocidanju. Ruzni i masni ste, kao Vas pop Emir Kusturica.
Simbol srece I napretka? 30 godina sute o lokacijama masovnih grobnica, skrivaju I slave ratne zlocince, degradiraju postojanje Bosne gdje stignu I pricate o nekom napretku?
Još jedna prilika da se uz rakiju i masnu hranu probude strasti i slave oni najgori među njima, da se slave ideje i teritorije nastale na planskom neutralisanju drugih. Dobri pravoslavci su u tim krugovima jako stigmatizirani.
Salama@ Više RS kreatori koji su blagosiljani od strane crkve imaju zločina nego što ljudski um može zamisliti. Ratni zločinci koje podržavaju oni kojima bi sad trebali čestitati su između ostalog osuđeni za genocid. Ako neko ukaže na to, nije dobar, a zapravo biste vi trebali to uvidjeti. Sad u "istočno", prkosite i veličajte Karadžića.
Baklava je kalorijska bomba pa je izbjegavam, i to nema nikakve veze sa mojim postom. Poenta je da se uz rakiju i masnu hranu kod sljedbenika Karadžića i Mladića budi agresija i mržnja prema drugima.Rezultat je genocid nad komšijama i hiljade godina zatvora za protagoniste. O onim pravoslavcima koji se distanciraju od takvih imam najbolje mišljenje i čestitam im Božić, ali su, realno, manjina.
Lolzor,na osnovu čega si zaključio da se katolički Božić ne obilježava u Rusiji i Ukrajini,prepametni dječace.
NEPOSTOJEĆI PRAZNIK!
sve dok ne budu 8 neradnih placenih drzavnih praznika ovo je sve qrina i predstva o multietnicnosti!!! KAd se u citavoj drzavi ne bude radilo za BOZIC 1 i 2, Uskrs, Vaskrs te 2 Bajrama onda ce biti ovo prava drzava,ovako niko nikog ne postuje.!
Sretni blagdani svim normalnim pravoslavcima a imam medju njima prijatelja i dobrih ljudi!!!
Staroslavenski paganski običaj.
Hajde, ovi su bar manje komercijalizirali ovu dvomilenijsku krezzavoštinu. Hvaljen Isus i Djevica Marija i ljepojka naša Marija Magdalena! 👩🏻‍🦰
Meni pravoslavna crkva i njihova vjera djeluje strasna. Isto tako i Sije (Iran, Sirija) muslimani mi djeluju strasni.
Ti ces umrijeti u strahovima zbog predrasuda…
Koga slaviti? Svu trojicu? Ili jednog po jednog? Pitam za druga, ne kapiram
Sretan vam kalendar.
Danas počinje pijanka i prestaje 2 februara.
Nije tačno da pravoslavni vjernici danas obilježavaju badnji dan. Samo jedan njihov dio koji se drži starog kalendara.