Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o moj boze, kako da bosanac procita normalan patriotski orijentisan medij? cak i ovaj portal je pod kontrolom crvene bande. alternativa mu je portal radoncic izdajnicke bande ili portal svinjskog fasizma iz laktasa, ironicno nazvan \"nezavisni\" ili oni silni joomla portali herceg fasizma tipa bljesak, pimpek-info itd koji bi prenjeli i izmet hrvatski, samo nek je hrvatski? prosjecni bosanac je prisiljen citati bezveznjakovice tipa vlasta itd?
@ Politikon i enco Pa dobro, ovo nije najbolji novinski tekst koji se moze procitati, ali je sigurno daleko bolji od bilo kojeg teksta iz vasih politickih udzbenika poput \"Avaz\" \"Saf\" \"Global\" .... Vi Ako ste povrijedjeni sto je prozvan neko koga vi lično simpatizirate u ovom tekstu, stvarno mi je žao! Ali tako bi trebalo da mediji komuniciraju sa javnošću, komentirajući, iznoseći svoje vidjenje, osvrćući se, upozoravajući ... na poslijetku, postoji oprečno mišljenje, i hvala bogu da je tako! Što to prije usvojite lakše će te se uklopiti u posmeoderno-društvo ... Dalje, SDP možda i utiče na neke medije, ali sigurno nema političku vlas i moć odlučivanja koju imaju SDA SBIH SNSD HDZ i odredjene vjerske zajednice .... a vlast je ključna za drzavu, pa nisu valjda mediji krivi za losu situaciju u drzavi ... to je osnovana rupa vase kritike ... Sto se ostalog tice slazemo se
pa jeli BiH skupština (jedina u svijetu) donijela odluku o amnestiji svih ne-dijela za vrijeme i poslije rata. pa kome lažemo, NAMA ili svijetu! Pa ovdije je odavno politika u rukama kriminala. Krenimo od pomoći i kredita koje sad narod vrača pa nastavimo sa privatizacijama te trgovini-legalnoj i ilegalnoj. ŽIVIO BOG OCA SVOG I JA BI SVOG DA JE BOG!
gledao sam sinoćnju emisiju. pravo pitanje bi bilo:\"šta je sa zamjenicima zamjenika zamjenika njihovim sekretaricama,vozačima itd... ,a ne zastupnicima. gdje su tek savjetnici, da ne nabrajam...\"?
Vlasta, procitaj sta ti je \"enco\" sve napisao, i idi odavdje. Bavi se nekim drugim poslom. Unistio te je fraer argumentima. Svaka cast \"enco\"
Vlasta....idi unaprijedi prodaju Oslobođenja...idi svom jaranu Selimovicu nek te uposli na business.hr...ajd mrs...dost aje bilo..
@CCC i @enco nek ste mu vala bas rekli ! od kud mu pare za robote, bbi-e, dzamije, trzne centre, tornjeve ? od privatizacija i donacija?
Al ovaj dvojac Asim/Vlastimir pici pravo! Samo naprijed delije!
Vlastimire, iz tvojih usta u bozije usi!
malo manje cuganja vise pisanja, jel vlasta intelektualac, sta je napisao po cemu je prepoznatljiv,,,ili je do \"vlasta\" vala nikakve mudrosti niti stilistike ne upratih...supljikat
Samo nek mi objasni kako su unistili FTV i kako su je pokrali,tamo,prema mojim informacijama,ni reis,ni izetbegovic,ni brankovic nemaju uticaja,ali radnici su Nek mi samo pojasne,kako su unistili FTV,prema mojim informacijama,na FTV nemaju nikakav uticaj ni reis,ni brankovic,ni izetbegovic,ali dugovi su 30 miliona,radnici nemaju plata,adi sarajlic je dobio 30 000KM da zavrsi faks,sa srednjom skolom je ekspert i direktor radija federacije,gdje su pare od Binga,zasto se boje sukrije omeragica,kako su kupovali program od drugih,dok se drugi komercijalni mediji,kao hayat i PINK razvijaju,kad ce nam o tome govoriti ovi prodemokratski antifasisticki mediji i komentatori,toliko o njihovoj vjerodostojnosti na putu antifasizma i borbe protiv organizovanog kriminala.
Hoće li pravda zakucati na tvoja vrata, da se vidi šta si sve radio u Oslobođenju, kako si tjerao ljude, dovodio preko veze i za pare?
dobro je bolan @enco, zakoc malo... , eto neeeecemo na stetu ,,casnih demokrata\'\' - nikad vise ,,komunistima\'\' Nase Stranke i SDP nikad vise necemo reci neeeeeeee.
politikon reisu, reis bakiru, bakir enci, i tako sve ukrug. Kad se dobro napuschite onda zovite i dodika i čovića pa opet ispočetka. Onda na kraju ga svi ispuschite Vlastimiru. Fašisti crknite!
SDP,za razliku od SDA ima vise vlasti,ali sve sto se desava zeli prebaciti odgovornost na SDA i SBiH ili pak,SNSD(Dodik je bio Zlajin Mico,ali kako ga ne uze u vlast umjesto SBiH sad je najveci kriminalac u Bosni). Da pobrojimo instance vlasti sta drzi SDP a sta SDA i uvjeriti ces se u moje tvrdnje,jedino sto im nikako ne polazi za rukom je da pobijede na izborima i da na celu IZ postave svog covjeka,malo im je sto imaju Federalnu policiju preko Miletica,sto imaju Fedearlnu TV i dio BHT,obavjestajne sluzbe,i to su koliko ja znam poluge vlasti,a ne samo izvrna vlast koja je blokirana od Dodika i parlamentarna vecina. Ja kad bi izgubio izbore kao sto ih gube svi komunisti od sulje do zlaje ne bi se ni bavio politikom i maltretirao gradjane,koji jadni vazda idu na izbore da im kazu NEEEEEEEEE!!!!! Jos su nam nasli praviti tzv nevladine organizacije iz kojih se kasnije,nakon promocije kandiuju na izborima ili preko SDP ili tzv. Nase stranke.