Predali zahtjeve za obnovu domova
1
Povratak u BiH želi oko tri hiljade izbjeglih
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidasi srbi, barbari, u.bice, siledzije,seljoberi, primitivci, pis.opoje, se.ronje, krvoloci, vampiri, fasisti, nacisti, sta drugo ocekivati od fasista srba, osim vulgarnost, agresiju i primitivnost basic serbian animal instict ! VRATILO IM SE HILJADA PUTA VISE STA SU ONI RADILI !
Kakav vam je to povratak gdje dobije kljuceve u rs 10 srba koji nisu makli iz rs za vrjeme rata (kojom logikom dobivaju kljuceve obnovljenih kuca??) a na 10 srba 3 Bosnjaka.Valjda je u rs bilo vecinsko stanovnistvo Bosnjaka koji su PROTJERANI sa svojih ognjista pa bi valjda povratak trebao biti vecinski Bosnjacki a ne Srpski... Dok Hrvata nema ni na mapi .M*mu vam lopovsku (organizatorima).
Ovome sto kaze da su turci oteli kiljade srpskih mladica mogu samo rec da ne poznaje elementarne historiske cinjenice,a zahvaljujuci kontinuiranom zaglupljivanju i skrivanje cinjenica od srpskih kvaziistoricara svom narodu. Turska je u to vrijeme bila ekvivalent danasnjoj americi i srbi su se prosto smatrali ekskluzivom ako bi se neki vlaški seljacic koji bi imao velike sanse da umre od gladi ili suge otisao na skolovanje u istambul. Sa druge strane u historiji nije zapamcen slucaj da sa toliko entuzijazma jedan narod potura svoje sestre,majke i zene jednom zavojevacu kao srbi turcima. srbi su sveje najvece kulturne domete dosegnuli pod turcima,zahvaljujuci bas svojim krvnim vezama i borbama koji su srbi vodili sa turcima protiv ostatka evrope. Sa druge strane bošnjaci cu prihvatili islam,ali su bili energicno protiv mijesanja sa turcima krvnim srostvom sto se u zadnje vrijeme i dokazuje genetickim istrazivanjem.
djelom si u pravu,Srb.ijanci treba da se vrate u majku Srbiju ,Izetb.egovici,C.eric,O.ric..............citava nacija Srbi.janaca Isla.mista tzv.Bosnja.kistanci,dosta je Srbija.nske okup.acije Bosne
Očito,ti si jedan od pacijenata dr.dabića!
ti si skroz nepismen. niko te ne razumije na ovom portalu. bog zna, šta si htjeo reći. završi bar osnovnu, j.e.b.o. te nepismeni č.e.t.n.i.k. nikolić.
Nabi ma.mu svoju olo.se Tur.ski,smrdis ko i cita.va izdaj.nicka n.eljudcka neci.sta ras.a od koje poticesSramoto Srbi.je iz koje su vas Tur.ci doveli Isla.mski ke.ru.
treba ortodoxe "humano" preseliti preko drine, odakle su i došli.
Bogum.ili?Majm.une Tur.ski Bog.umili su bili sekta koja.se sa juga Bugar.ske prosirila na Srbi.ju gde su ih zvali Babu.nima ,tamo su potpuno pok.lani i proter.ani ,dio ih bjezi u Bosn.u zovemo ih tuj Bogum.ilima i nikad nisu bili ni vecina niti znacajnog broja CB nikakve veze nema sa Bog.umilima ,sva ve.rska nacela koja su u CB bila normalna bi za Bogum.ila znacila prok.letsvo ,krs.t,zav.et ded.o... I uklaviri ovo,u jedinom groblju Bog.umila u Bos.ni se oni zovu Rado.van,R.atko i Mil.orad,to su jedina ocuvana imena na ZAJEDNICKOM groblju Ham.ida nije bilo
Naša uboga dijaspora, musti će našu osiromašenu državu, na koju prava i nemaju za par cigli, pa se dovesti u Audijima. Zašto ne bi za te pare otvorili radna mjesta, pomogli invalidima, školovali djecu šehida?
Bosnjaci i Hrvati, ZAHTJEVAJTE PRAVDU I ODSTETU genocidnoj tvorevini, ZAHTJEVAJTE vracanje vase zemlje, imovine itd ! u Medjunarodnom Sudu u Strazburu ! Bosnjaci i Hrvati VRACAJTE se svojoj zemlji, i ZAHTJEVAJTE VRACANJE Clana 48, koje je lagumdzija sa dodikom i covicem izbacio DA SE DIJASPORA i PROTJERANI ne bi VISE MOGLI ZA POPIS STANOVNISTVA UP.ISATi ! Tuzite Bosnjaci i Hrvati politicke partije i politicare koji su izbacili taj CLAN 48 o POPISU STANOVNISTVA, tuzite ih u Medjunarodnom Sudu u STRAZBURU dok nije KASNO !
SDP-ov lažni doktor Mesihović zvani Šanko je postao federalni ministar zdravstva a čovjek je to za kojega se zna: - da je prije rata završio medicinu a da se niti na jednom ispitu nije pojavio - da je sin najvećeg predratnog 'Druga' lopova, poznatog široj ex-yu javnosti po pronevjerama para i čuvenoj 'Aferi Neum' - bespravnoj gradnji vila za komunističke funkcionere - da je bio inspiracija za hit ''Guzonjin sin'' od Z. Pušenja - da je ušao u narodnu sarajevsku poslovicu 'Dabogda te Šanko liječio''
nije bitno ko gdje zivi ili oce li se vratiti ili ne. bitno je ljudima nadoknaditi stetu sto su genocidni srbi napravili. sve da imam 5 mil. eura, imam pravo na svoju unistenu imovinu.
........ -------- Upiši kakav kurs za gramatiku bosanskog jezika,pa se onda prepusti četničkom romantizmu!
p.o.s.e.r.e.m. ti se na hiljadu srpskih decaka i nabijem ti staru na svoj razanj. ti si obicno ortodoxno g.o.v.n.o. j.e.b.o ti nikolic, milosevic, seselj i ostali c.e.t.n.i.c.k.i. genocidasi m.a.t.e.r. u po s.u.p.k.a.
Genocidas srbin Ministar Civilnih Poslova RBIH-e "Sredoje Novic" je uveo TAKTICKI sa svojim saveznicima lagumdzijom i covicem , hinjski entitetska drzavljanstva na licnim kartama, cirilicu na genocidnoj licnoj karti i NARAVNO da Novic VEC 3 godine INTENZIVNO i PLANSKI pokusava prepisati Bosansku - Bosnjacku historiju stecaka i Bogumila na srbe genocidase i genocidnu fasisticku srbiju barbara ! Novic VISI PO UNESCO-u i LOBIRA za genocidnu tvorevinu i djeluje aktivno protiv drzave RBIH-e, PRIMAJUCI NJENE NAJVECE DRZAVNE PLATE i pokusava 3 godine prepisati Bosnjacku Historiju Bosnjaka - Bogumila i Bosnjackih STECAKA na genocidnu serbiju i genocidase srbe ! Novic postavljen PLANSKI i TAKTICKI u "TROCLANU KOMISIJU podjele DRZAVNE I VOJNE IMOVINE na ENTITETE" ,sto je protiv ZAKONA po odluci Ustavnog Suda i Ustava RBIH-e, ZNACI da su 3 clana komisije "NOVIC, HADZIC i COLAK" o podjeli drzavne imovine NEZAKONITO -HINJSKI POSTAVLJENI, IZABRANI I NEPRIJATELJSKI ORJENTISANI !