Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DARKO JE KRAO OD DRAZAVE A DRZAVA KRADE OD NAS SVIH I STA SADA...BOLJE I OD DRZAVE NEGO OD NARODA...A NE KO OVI DANAS...MA SAMO MOGU DA KAZEM MOZETE TU SADA DA PISETE SVI STA OCETE...DOK JE NA ROBIJI...SAD SVI IMAJU MUDA SVI SU HRABRI SVI JAKI SVI NESTO LETE...
Izdrzi Eleze !!!
a ja šošona :D
Lakse vam je da napisete sta nije pljackao...
i koje nije ucestovao?
Elez je jedna bratina velika (aj sad lupajte palceve na ledo)
nekome vjerovatno jest, meni za sigurno nije
silovana_paprika for president b i h
SVE KRIMINALCE STRIJELJATI,ZATVORE PERMANENTNO ZATVORITI I OTVARATI NOVA RADNA MJESTA
E moja ljuta papriko, kako bi izgledala drzava sa preostalim 100.000 stanovnika??? ko bi popunio sva radna mjesta, morali bi uvozit radnu snagu :) i ko bi vodio drzavu?, nebi prezivio nijedan politicar :)
pa dolazili bi svedjani kod nas da rade i svabe :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)