Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebe i onu tvoju dronfulju od asistentice Ehlimanu samo čekam. A doći će i taj čas majku vam seljačku, sdaovsku, bolesnu. Ložite se na sebe u tripu da ste bitni a svo vam je znanje u štelama i lopovluku. Ovo je samo djelić pravde koji vas očekuje ako Bog da.
predavo mi je. potpuni kreten. ako se ne drogira onda ima neki ozbiljan psihicki poremecaj.
Ima li na tim politickim naukama ijedan posten ili barem normalniji profesor ?
Ima on ka.ina moja, on je Zguz.o jednu žemsku, a meni dao samo da ga gledam i šlajfam. E moj profesore to ti nikad neću halalit. Vratit ću ti ovo jednog dana ima da ti onog tvog silovatelja Marina sPrc.m!!!
Ovaj čovjek je za neupucene dobio prvostepenu presudu u svoju korist, pa ga je tada generalni sekretar te komore pozvao po osnovu te presude da se vrati na radno mjesto koje je do tada obnasao. Poslije toga komora smijeni tog prvog generalnog sekretara sto je postupio po presudi, jer niko sem njega ne gotivi Faruka. I zbog tog "samovlasca" mu je potvrđena optuznica. Fare cuvaj se ;)
Samovlašće ? Pa čovjeće ove stranke na vlasti u tom krivičnom djelu od osnivanja ? Neki se udružili pa osnovali zločinačku udrugu HR HErceg Bosna i nakon rata !!! Eno osnivača Ante Jelavića na kavi sa predsjednicom Kolindom svaki dan ! A o bezbrojnim malim samovlaćima nema prostora da se navedu u 100 klixova a kamoli jednom ! Pa đe´š većeg samovlašća kad ima 145 000 krivičnih djela a deset kantonalnih tužilaca ? Plus nemaju prostora u zatvorima !Jedina kazna na sudnjem danu !
Ovaj čovjek je meni predavao predmet Osnove Ekonomije, srećom prošao sam....ali izgleda da me je još puno toga mogao naučiti! Hahahahahahahahhahahahah
Zapeo na malo naprednijim stvarima
Ko ti je predavao Osnove Samovlašća ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
haha, cirkus :D