Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik gdje god je bio samo provlacio kartice firme
Teski lopov i kriminalac Emir Zlatar.Jos kad mu saberu sta je krao na svim funkcijama.I on da bude sekretar VKBI???Uzas
Sipa Fup pravac porezna uprava Opštine Goražde plaćaju ljudima 1.5km kvadrat eksproprojacija za potrrebe brze ceste Prača Goražde u Opštini Prača isti kanton isti projejat plaćali 18-25km a opština Goražde od 1 .5-12km duplo manje krađa od par miliona maraka Porezna uprava u haps provjerite novinari težak jriminal SDP tunel papo SDA cestu sada SDP haj Todore sa zla na gore
Ovo je direktno naručeno od Sotonskog zla u liku Naše Stranke. Svi koji su za Bosnu,Bošnjake a još i vjernici, postaju meta ovih petokolonaša. Preporodio TVSA, i dan danas se spominje ime Emira Zlatara. Ne treba biti veliki stručnjak pa uporediti period prije njegovog dolaska na čelo te televizije a onda i poslije njegovog odlaska, i evi danas tvsa. Postali nam zombi kadrovi NS mjera stvari, lazni US diplomanti žlj univerziteta, neostvareni u strukama i fcb moralisti...fujjjj
Ni intelektualci ga nisu uspjeli od tih kartica odvojiti.
a sta bi sa onim kombijem od "pijace sarajevo"???
Gdje mu je zlatara?Jeli povoljan?
Realno zbog ovakvih stvari bi u BIH trebalo biti optuženo nekoliko hiljada ljudi.Nije uzeo samo onaj ko nije mogao i nije imao priliku.
Nije uredu tako reci taman da je jedan posten od nekoliko hiljada
Zna li se sta djesu pare? Joj sarajlijica raskrcmise sve pod krinkom neka mi cemo znamo mi... djesu nase vikendice i dje gu*imo mlade novinarke.
hahahha frajer pokrao u drugim predtmedima puno, puno vise, vi njega za 17k teretite Pa Emir je hohstapler samo takav, koliko si dobar na Torabiju olosu jedan
I ovaj kriminalac je sekretar Vijeca kongresa Bosnjackih intelektualaca?? E jesmo jadni i bijedni sa ovakvim nulama od ljudi.
Miš mekinjaš
jel ovaj sta bakiru?
Nemojte.njega on je sdooo
Nije on SDA.On je dusman SDA.Bio Seferov,pa SBiH,pa SDP,pa ono Savezaocijal demokratka-u sustini debeli uhljeb i preletac.