Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Zakljucke parlamenta o efektima prenosa nadleznosti sa RS na BiH ste objavili da bi pokazali naivnom i zavedenom narodu u tzv.RS-u koliko odricanja,napora i zrtvovanja cine njihovi predstavnici u ocuvanju RS-a i stvaranju uslova za njenu konacnu nezavisnost.Ali,sadrzaj dva posljednja Inzkova krijete,zasto?
@MOSTARAC KEN.... Problem je u tome sto se oni nikada nisu hvatali za slamku, nego za kamu i pusku..Sa pomenutim sredstvima su bili spremni voditi politiku u Sloveniji,Hrvatskoj,BiH i Kosovu,ali bez toga,pokusavaju da provjere svoju snagu na \"svome\" terenu,ali Inzko zna da to nije njihov teren te ce samo otici da im da karte za Beograd.
Radmanovicu, iz ove utakmce necete izvuci nijedan bod, Dodik i ti dobit ce te zabranu igranja,teren ce biti suspendovan jer je napravljen na groblju
Ovo je prava prilika za MZ da vise jednom pokaze svoje PRINCIPE NA DJELU. Ako ovdje padnu ja vise ne mislim da ikakva promjena moze da se desi kroz OHR i MZ. Cuj \"direktni razgovori\"?!?!?!? Zasto? Sta to Inzik nije rekao kroz pisani rijec? Cak sta vise bolje je da pise DIREKTNA PISMA jer ste vi (razbijaci BIH) navikli da se hvatate za slamku. Nema vise rasprava....Nasi narodi u BIH padaju u totalni mrak i bijedu zbog mlakonja iz MZ i \"nasih\" politicara. Inzik, pazi dobro da ne padnes na ovom ISPITU.
Opstrukcije, opstrukcije i samo opstrukcije! Velikosrbi i nacionalsocijalisticka partija SNSD bez toga i bez straha kojim pune srpski narod ne mogu opstati ni dva dana.
Jeftini trikovi velikosrba koji pokusavaju diskreditirati V. Inzka, vrlo moguce na isti nacin na koji je bio obradjen M. Lajcak. Ukoliko popusti i pristane na ultimatume ovih fasista i ode u Banja Luku, V. Inzko i MZ ne bi imali vise sta da traze u BiH. To bi bio konacan i jasan znam svim antifasisticki raspolozenim gradjanima u BiH o vremenu koje je pred nama. Primijetio bi jos samo da strategija velikosrba jeste da proizvode konstantno krizu u BiH, a jedini nacin da ova zemlja krene dalje jeste da im se ukinu mehanizmi putem kojih to cine. Pitanja o kojima sada raspravljamo umjesto da raspravljamo o pitanjima koja ce znaciti napredak i bolji zivot za sve gradjane BiH namjerno su nametnuta i jesu dio te strategije.
Nebojša Radmanović \"Potreban je direktan razgovor s Inzkom\"....a pripremili smo i podebelu kovertu. :)
kako neko ko mrzi bosnu moze biti njen predsjednik (predsjednistva), ne kontam!!!
hehehe i on predsjednik predsjednistva BiH???? PS ne pravite se ludi, pi*ka vam materina zlocinacka! Znate dobro sta vam je raditi i ne vucite mz za nos, jer nitko nije lud da ne zna vase prljave igre!
Koliko je ovaj podbuhli Radmanovic zainteresiran da Bih ide ka eu,je isto toliko i Tachi spreman da Kosovo vrati u srbiju.Mozes radmane nekom drugom prichati o vasoj tzv oporedjeljenosti da Bih dobije status kandidata u eu.Vasa jedina politika je zaustaviti na sve moguce nacine drzavu Bih na tom putu,zatim pokusati genocidnu sumsku tvorevinu odcjepiti,i zato te gluposti pricaj nekom drugom.Svi mi znamo od kako je dodik dosao na vlast u sumskogenocidnu tvorevinu,da je Bih stala u mjestui da ni jednu odluku niti zakon na drzavnom nivou nije usvojen.Samo silom vas treba smaknuti,jer i silom je i genocidna nastala,ali i to ce Bih izdrazati.Nikad necete imati mira dok se genocidna ne ukine.
Imali ste vi vremena za pregovore nego vam ona budaletina od Lajcaka digao nos a sada naisli na nesto tvrdo pa bi pregovarali.
Još jedna poruka Inzku: Ne raspravljaj se s njim nabodi ga, nabodi ga