Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocel opet Gras upravljati zicarom? Da raspisemo konkurs za pos\'o u Novom Pazaru.
Svaka čast. Javljaju se u negativnom kontekstu samo oni koji nisu osjetili magiju trebevićke žičare.
Nije to isplativ projekat, zato sto na Trebevic vole ici samo prave Sarajlije, a oni imaju grasovu mjesecnu i love za samo jednu kratku kafu i dzabnu vodu... Tako cijeli dan vole da dzaba sjede i da praznu hvalu bacaju...
Bolje sadaka pa da imamo žičaru 2013 nego da je finansiramo iz svog džepa i da je dobijemo 2025.
Opet sadaka, ali drugačije ne znamo. Bar ćemo moći u Rusko selo kod Kusturice.
Prvo i prvo zicara nije stara kao sto mislite i da je staro gvozdje inace bi je svicarci davno bacili ta zicara je sluzila za prevoz na Hanigg i sa njega je bila pista za sankanje skijasu u tu zicaru nisu ni ulazili.(jer zivi u Saas-Fee.ch
HAHA, ... memorandum za transport nafake??? dobri ste, sretan vam put unazad. Pa vi gori od komunjara postaste, cuj memorandum. Niste u stanju ni zicaru napraviti bez gluposti. Mogu misliti sto vas svicarci cudno gledaju i cude se. Bliski susret trecih vrsta.
Cekaj malo je l iko jasno naglasio da se radi o polovnoj zicari ???
Dobra viojest, sta ce vam to na portalu, hajmo narodu jos losih vijesti samo stavljati, ovo sakrijte sto brze mozete sa naslovnice.
uaaaaa SDP,kako mozete praviti zicaru xD
PAPCIMA KOJI NISU DOŽIVJELI IZLET NA TREBEVICU NIJE MJESTO U ŠEHERU.CESTITAM NA OVOM CINU, JEDVA CEKAM DA SE PROVOZAM NOVOM ZICAROM SAMO ME MALO HASTRA MINA.MISLIM DA CE SE I TO JEDNOM RIJESITI,A OVIM ŠTO SJEDE KOCI SAMO TIPKAJU PO TASTATURI NEK JE BOG NA POMOCI.RAJA, PODRZITE SVAKU DOBRU AKCIJU POPUT OVE, PA TO CE OSTATI NASOJ DJECI, AKO SE NE POJAVE NOVI MONSTRUMI KOJIMA CE ONA SMETATI.
Stanica zicare na Vidikovcu je u FBiH, kao i cijeli dio na relaciji Brus-Dobre vode-Osmice
hahahahhahha dobar dobar al sto je istina istina je :/ nazalost! svi kofol imaju para i niko se ne zali a kad nam zguraju 25% na plin i vodu AUU KUKU NAMA! POMAGAJ EU D:
a to sto kod nas i dalje nema nove VLADE u drzavi i sto ovom drzavom ne rukovodi NIKO to je manje vazna tema? fino bgm idemo svi na trebevic da se sankamo ebo BiH!
Sta je vama ova zicara je komplet u fbih , a ovo sto istocno(seljacko) sarajevo ucestvuje to je samo zbog novina i donacije ,,,a bolje bi bilo da su ovu ugradili zicaru iz hrasnice na igman ,veca bi isplatljivost bila SIGURNO
TM \'87 - The Monkeys 1987 MI SMO ŠIPTARI NAJJAČI SMO NAJJAČI !!!! najbolji sex je incest !!!!!
isprositi sadaku je nasa glavna privredna grana i mi se s tim ponosimo