Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi i istinski patriota bi davno napustio tu funkciju. Džaferović to očigledno nije. Ispada da je on bogom dan i nezamjenljiv. Da istinski voli ovu zemlju,napustio bi tu dužnost i zatraži da se što prije dokaže njegova odgovornost. Dosadašnjim ponašanjem daje SNSDovim članovima razlog za napuštanje sjednica.
e, moj kebo valja na onaj svijet seliti
Ovo je predivno. Nego šta je s penzijama, penzioneri bukvalno umiru od gladi... hoće li državni parlament konačno početi raditi ili se misli i dalje baviti markovim konacima, foteljama i ratom protiv civilnog stanovništva 92-95.
Šta im rade.
....ove rudonjine junoše ne treba puštati u parlament nikako, dok se ne opamete. dnevnice nek i isplaćuje precjednik Željk(a)o:)
Mene interesuje samo da li naplate dnevnice!
...ohohoho...što vas je-be Dodik...mislili ste bez njeg puru mjesiti...narode nema ovdje izbora i demokracije...moraju iste stranke pobjediti uvijek, ako ne pobjede, evo šta se desi :-) nema ništa od ove zemlje, najbolje da se već svi pomirimo sa tom činjenicom!
"_Poslanici Saveza nezavisnih socijaldemokrata su nakon toga, kao i ranije, napustili zasjedanje Predstavničkog doma državnog parlamenta." Hahahahaha, crtići u nastavcima. :)))))) "Šta ima narode?" :)))))))