Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvat sam, ali moram reći da je najveća tuga i greška bio oružani sukob s Bošnjacima. Ušli smo u rat zajedno kao žrtve velikosrpske agresije, a izašli iz njega poraženi, barem u BiH. Samo zato što se nismo držali zajedno. Svaka osoba bošnjačke nacionalnosti koja je poginula od ruke onih koji govore da su to činili u hrvatske interese neka ima vječni mir.
Zašto se ne pominje Emir Bijedić koji je jedini ostao živ.Možda on nešto zna. Dijana je djub..re od novinara
djaba im brate opet nisu pomakeli Bošnjake,4 brigade ustaške su udarile,i samo mrtve izvlacili,a mi kad smo udarili uzeli smo sjeverni logor i zaposjeli njihove polozaje,da ne spominjem koliko su bili bolje opremljeni u MTSu,ali nema škutor damu!
Jedan od najvecih zlocinaca na prostorima tzv. HercegBosne je SMILJKO SAGOLJ. On je indirektno svojom propagandom prouzrokovao mnoge zrtve, rusenja, hrvate podsticao na cinjenje zla a mnoge muslimane zavio u crno. On mora odgovarati za sva ova nedjela koja je cinio da bi sebe okoristio. Takvu prljavu novinarsku dusu je tesko pronaci.
b.lije b.lincad ubice dvolicne ustase pobili HRVATE u Grabovici starce
@RA:"Nad tobom i tvojim istomisljenicima bi i najgori zlocin bio humano djelo. Trag vam treba zatrati. Glupi Bosnjo je sutio i trpio ali nema vise. Tjerat cemo vas gdje god stignemo, stoko....... " Krenite, samo vi krenite. P.S. Prije toga pripremite vize. Ili crknite od gladi...
Prosto moram da se osvrnem da komentar nekoga iz mase da je Dijana Culjak bila "samo novinarka". Ne bih se slozila s tobom, jer zna se sta novinar radi i koji je njihov kodeks ponasanja. Jedan novinar ne pita osobu koju intervjuira "Ima li NAŠIH povrijedjenih, mrtvih?" i tome slično. Jedan novinar ne izmišlja priče i ne podstiče mržnju. Ona je mogla biti i Nigerijka, to nikoga nije briga, bitno je da se da vjerodostojna slika događaja sa lica mjesta, a nacionalnost i političko opredjeljenje novinara ne smije imati nikakve veze sa njegovim poslom! I svaki novinar koji je davao lažne iskaze, podsticao mržnju i sukob, nasekirao rodbinu i prijatelje koji su daleko i kojima su mediji jedini izvor (de)informacija bi trebao biti kaznjen shodno zakonu!!
@Herr Flick Ko nas bre zavadi? :D
...investitora (po mogucnosti iz dijaspore ili arapskih zemalja) koji bi primogao otvaranje firme koja ce iseljavati 'rvatiche iz BiH. Posto ce "malobrojni" (od danas sinonim za 'rvatiche BiH) imati pristup radnom trzistu EU i Svicarske, mnogo problema oko papirologije necemo imati. Imam vec i prikaldno ime za firmu "HB" (Neeee, nije to Herceg Bosna vec "Hajmo Bolan"!)
Ko vas j€b€ (ovi iznad). Meni je samo vazno da je skutora poput vas iz godine u godinu sve manje i manje. Jos kad "lijepa njihova" sada udje u EU, jaoooooo koji ce to egzodus da bude. Nevidjeni! Cao 'rvatici, sretan vam put.
Cuj,Herceg-Bosna,hahahaha generali im cekaju Haske presude,broj Hrvata u BiH se od 91.prepolovio,nestaju iz Srednje Bosne,sele se u Zagreb,dijasporu a jos mastaju o toj HB i nakom stolnom gradu. Drze 30% Mostara,za 20g bulevar nisu presli,ccc Kakvi pacenici
@Herceg Bosna A sta je HB? Je li se to jede? Ne znam buraz ali ja na granici pokazem samo BH pasos. Poreze placam samo BH drzavi. Imam drzavljanstvo samo bosansko a zivim u glavnom gradu te neke HB. Kako?
@Mostar raja Sarajevo je 1994 i 1995 bilo u RS, a pripalo je Federaciji Dajtonskim sporazumom tako sto je HVO dala Srbima Mrkolnjic Grad i Šipovo za Sarajevo i Hadzice. Bosnjaci lazete sami sebe
Dopuna mom prethodnom komentaru;ovo je obraćanje Hrvatima,koji se i danas ponašaju kao da je bilo obrnuto.
Prvo ste svoje saveznike iskoristili samo da izađete iz Yuge,a poslije im podmuklo zabili nož u leđa.Kako vas nije sramota da se javljate kada se govori o ovim stvarima?
Da ovdje opet "pukne", ne znam bi li bilo prezivjelih pripadnika nacionalnih manjina (k'o fol kost(r)uktivni narodi) u BiH. Bosnje su toliko kivne na komsije i susjede da bi ih s merakom satrali za sva vremena. Cista bi Bosna a bogami i Hercegovina bila k'o sunce. @Vedrana, sipu mi ga.
@Vedrana Posto je shkija danas na trznici, skutorko?