Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno kazniti ljude kojima se obracala za pomoc a koji su je "mahalski" ignorisali... Ista kazna j za te osobe.
Poznavajuci ovog sudiju (Enesa Malicbegovica, sudi vecinom teze slucajeve) on daje 10 godina na "dobar dan" a tek onda ide sudjenje za djelo koje ti stavljaju na teret..nece dobit ispod 20 godina vjerujte mi na rijec ;)
Ja se nadam da ce im dati maksimalnu kaznu i da ce ih mnogo "toplo" docekati u KPZ. Ako ista zatvorenici mrze, to su silovatelji. Jos kad iz KPZ vise ne bi ni izasli...ili samo u crnoj vreci, da ustede i lovu nama poreznim obveznicima koji moramo da ih hranimo i odrzavamo na zivotu dok su tamo. :pljuc:
@starbuck Nemoj da od zatvorenika pravimo velike borce za pravdu. U zatvoru su na meti pedofili, policajci i drukeri, svi ostali su "čisti", pa tako i silovatelji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadam se da ce ih "bolna" kazna docekati u zatvoru gdje budu.....
Za ovo naročito surovo ubojstvo s umišljajem treba dosuditi maksimalnu moguću kaznu koju poznaje BiH zakonodavstvo. Olakšavajućih oolnosti nema, mada su zločinci priznali svoj surovi zločin, upravo radi toga da sud imadne u vidu njihovo priznanje, koje bi se na koncu i dobilo snagom dokaznih materijala. To su odvjetnički štosovi, priznaj, sud će biti blaži, nagodit ćemo se da ne dobijete maksimalne kazne koje idu do 45 godina. Radi javnosti šokirane ovimužasnim zločinom sud mora biti strog.
JA da sam na njihovom mjestu,sudjenje ne bi ni docekao.Objesio bi se... Mislim sta reci!!!
Javno vješanje!!!
@debuger2 ...što u Iran,ima to i u USA,Kini i dr....jedino ispravno,humano i civilizovano je pogubiti ovu dvojicu monstruma,javno i pred kamerama,kao što su Ameri pogubili Sadama H.,a vidim u tebi radi đikanska krv pa žališ zločince!!!
Tužiteljice - SRAM TE BILO !!!! Zar porodica žrtava nema dostojanstvo pa im na ulici držiš govor!!
jadni ljudi....
ja bi platio da ih neko pobaca sa one iste stijene cim odsluze sudsku kaznu pa makar tad imali po 100 godina
Teska vremena za porodicu. :(
Steta sto nemamo smrtnu kaznu !!!