Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako im je dobro doslo da mogu otpisati razne stvari.............cuj nakit unistila poplava....isprljalo se zlato pa hajmo ga baciti
sad se negdje u savi i dunavu saranima dize.....
jao gledaj ti samo te robe koju su zapljenili.pa sto to ne daju u humanitarne svrhe a ne da stoji
..........recimo viagru.........
pa nek tu robu prodaju po jeftinijim cjenama i eto love za humanitarnu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U savakoj iole normalnoj zemlji, za ovo se ide na robiju, redoslijedom načelnik, zamjenik, itd...
Kako će sada fino pokrasti sve ono što je ostalo ispravno.
To je prije otišlo, u toku "poplave", a ova boranija ostala što nikom sem onih najugroženijih ne treba...
kako doslo tako otislo...
alkohol poplavio. :)
Većina pobrojanog će se pojaviti na pijacama... Čuj gume, šta je mogla poplava nauditi automobilskim gumama, pa i baterijama koje su totalno hermetički upakovane... I da li je voda bila 1,5 ili 1,3 metra. Teško onima koji ovu situaciju iskoriste za bogaćenje, pokrivanje manjkova.... I ustanovili smo da je omjer koji se ustupa civilnoj zaštiti 45:45 iako u Federaciji živi 2/3 stanovnika.
Ma lako će to oni podijeliti, truhle gume i flaširano piće i cigara pakliće. Kad maca hoće da pojede svoje mače, proglasi ga za miša i pojede.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Kod nas u državi svakodnevno propada robe u milionskim vrijednostima... samo automobila koji su oduzeti ima na hiljade. Da je prava država, to nebi propadalo, nego bi se koristilo, prodalo, namirio dug i slično. Kod nas aukcije od porezne uprave služe samo da bi se tajkuni namirili i njima podobni. običan čovjek i onako nemože ništa ušićariti od ove nakarade od države.
hahah hoce ovde bit hapanja masovnoogaaa ajjjjjjjjjjjjjjj mogu samo zamislist sta ce sad da naprave
Ima sta bi se moglo iskoristiti alat, gume, nakit, alkohol, ukoliko nije osteceno...steta ovolike robe.
Bajke i basne za gladni narod bosanski.
Jel i oduzeta droga "stradala" u poplavama.
Vrlo prakticno! Ako ti se nesto svidi, samo otpises. Ko ce dokazati da nije unisteno u poplavi...
.....trreba poslati sipu na smetlište da provjere gdje je to bačeno.....pa 180 velikih kamiona je brdo smeća i ne može nestati preko noći.........
E moj Conte, pa i SIPA je član istog zločinačkog udruženja...
Pa kad nisu prodali na vrijeme da namire svoje, ali im ocigledno nije uinteresu namiriti potrazivanja, vec oduzeti, kao i policiji sto nije bitno sprijeciti prekrsaje vec naplatiti kaznu......nek je.....
Jadni radnici te ustanove, mislim, valja sad plaćati tene i ostalo.