Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barem se Zvonko ne koristi Dodikovim avionom i priznaje BiH kao cijelovitu a Čović je želi djeliti sa istim onim što mu pozajmuje avione.Samo vijerujem da će njih dvoica kako Čović a Tako i Dodik sa tim istim avionom pokušati kao Sanader da šmugnu iz države ali direktno u ćuzu!!! Pozdrav za poteze SDP-a
Gazi gazi HDZ-e ALE ALE ALE ALE
svaka čast sdp-u. dosljedni u europskom putu bih od početka do kraja. nedajte više kriminalcima iz nacionalističkih stranaka da nas uništavaju.
zeleni zub 15.12.2010. u 19:35 Izgleda da ce to Covic proci isto ko i Jelavic........treslo se brdo ......rodio se mis !!!!! SIKTER. Izvini Zeni zube sto do sada nisam stigao procitati ovako misaoni komentar. Ali razumit ces to, jer sam bio zauzet obradjivanjem guzova tvoje mame. Gozovi su samo takvi, parekselans mogu ti reci.
Građani za REKET, Zlaja za fotelju, država u khu.rtzu, hahahahahah ZAISKALI STE GA, na vam ga, poglabajte velikog vođu, podvučeno crvenom. heheheheheheheheheh
@Geneza To vam i treba! Vama i trebaju reketasi na vlasti. Svi ste znali kako javno reketiraju uspjesne ljude avi opet za njih glasate. Pa zar nije SDP oborila sve i jedne promjene koje je SDA pravila u toku ovih godina i ko biva sad oni imaju zajednicku platformu. Ma nemaju oni nista zajednicko nego reketas trazi nekog koce se njemu klanjati.
bolje da su uputili poziv hdz a izbacili sda u smetljiste historije gdje im je i mjesto
I Z D A J I C E, DODJITE PONOVO U TUZLU DA TRAŽITE GLASOVE SMEĆARI JEDNI, NIKADA VIŠE ZA SDP MOJ GLAS
Jesam podrzo SDP, i za razliku od vas koji ste toliko pljuvali po SDA, nisma toliko pljuvo, a sada branite SDP. Fahri svaka cast, on nece sa SDA, da je htio ne bi stranku pravio, a onda je klempo iskoristio da to javno pocne pricati kako oni nece sa SBB, ma daj, pojma nemate. Uostalom ne zanimaju me oni, glaso sam za promjene izdali su, neka, nikad vise ni od mene ni moje familije, nece oni vise dobiti 5,1%, a ne 51%. Glasali smo d aode SDA, a SDP nam ih vraca i ostavlja u zivotu. E neka nam, neka meni pa i svima! I sta ti majmune brises, komentare? Ko kaze da su supci iz SDP-a, izdali, slagali, idpali gori i od te SDA, ti brises? Ista g.... i bagra!
Nema vase vidjenje demokracije i Europa nista zajednickog. OVAJ VAS POKUSAJ PRAVLJENJA VLASTI BEZ VLAHA ,kako to vi kazete vuce korijenje it doba turcizma. Samo neznam dal ce Jurisicu,Ivankovicu biti drago kada im budete dali prijedlog za promjenu imena,morat ce se im ako se budu poirali toj ideji ,posluzit starom praksom osmanlija. Predlazem da im se nudi jednom status bega a drugom status imama. Kad Vlasi to vide ovda ce svekoliko krscansko stanovnistvo mahomu seher grad da i oni osjete dobrote multi-kulti
HSP HSP HSP ima pravo da formira koaliciju sa strankama sa kojim može realizirati svoj program.Samo na partnerskom i poštenom dogovoru je moguče rješavati probleme u BiH.Ako sam griješio sa slovima i sam se najbolje ne snalazim za kompjuterom i imam sočiva..
SAMO NAPRIJED NAROD TE PODRZAVA.
Evo Tihića smo natjerali na razmišljanje i moraće promijeniti odluku da ne ide sa SDP-om nego sa bratskim HDZ-om. Jer ako završi Čović kao sanader e onda će i mnogo nas iz SDA istu sudbinu da piše.
Ja i moj prijatelj ćemo i ove godine u Teheranu slaviti zajedno BOŽIĆ, mada smo različitih vjeroispovjesti. To je u širokom a i ucijelom ĆIFUTISTANU naučna fantastika. Podrška sdp-u i svaka čast na ideji i formiranju proevropskog bloka za razliku od dosadašnjh matematičkih!
Svaka čast za SDP!!!
Dragi veliki Hrvatu, \"lako\" je tebi biti nemultivitamin kada je tvoje selo etnički čisto. Mi u Teheranu ipak imamo i katolika i pravoslavaca i eskima pa iz poštovanja, odgoja smo multietični. Žao mi je što si ratno dijete pa ti je tolerancija prma drugom zakržljala u embrionalnom razvoju. Ako misliš da su Bosanci glupi onda te moram podsjetiti da živimo pod istim nebom. Što se tiče Mostar, jel misliš da Hrvati imaju jedini za pravo da žive u Mostaru i kviz pitanje, koliko komšija dr. vjere ima u tvom selu!!!
@HSP Sarajevo Nisam iz Hrstičevog HSP.. Mislim, nisam cjepidlaka, ali evidentno je da imaš problem sa slovom Či Ć. Pa valjda je HrstiĆ. Znaš ono: PeriĆ, IzetbegoviĆ, ČoviĆ, KomšiĆ, SirotanoviĆ... Nego, tko vodi stranku gore? Od kojih je kuća?