Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Realno..ako mene pitas bolje rob u Hrvatskoj nego komsija u Sandjaku.
Dragi Bosnjaci! Je li ne vidite kako nas svi za nos vuku? Prvo su nam Srbi dali do znanja ko su, prijeteci odvajanjem i donosenjem rata. Drugi su bili EU i SAD koji su dopustili da nas fasistiski primitivci \"nasim oruzjem\" istjeraju iz domova, praveci zlocine i genocide nad nama. To nije bilo dosta nego su jos dobili 49% teritorije u kojoj mogu nastaviti etnicko ciscenje i spajanje Srbije sa Krajinom. Treci su sigurno nasi lideri koji nas prodase za male pare, umjesto da imaju svoj stav i viziju za svoj narod. Zato, zauzmimo napokon STAV dok ne bude kasno. Srbi se vec odcjepljuju i vjerujte da ce im to uspjeti, jer fasizam izgleda jos funkcionise. Ne mozemo se oslonuti na EU i SAD. Ne trebaju nam fasisti koji zlocince i genocidase slave kao heroje. Pustimo ich neka idu ali samo sa 34% teritorije. Ako ne uspije, alternativa je spajanje sa Sandzakom. Ako ne reagujemo otici ce sa 49% a nama ostaje FBIH sa Hrvatima koji sigurno slijede RS. Uzmimo stvar u svoju ruku!
SRPSKI GENOCIDASI I RUSITELJI U GENOCID TVOREVINI NA CELU SA SPIRICEM, DODIKOM, RADMANOVICEM SU TI KOJI UZ PODRSKU SRBIJE I KONSTANTNU MANIPULACIJU i LOBIRANJEM PROTIV DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE NE DOZVOLJAVAJU USTAVNE REFORME I BILO KAKVU DEMOKRATSKU FUNKCIJU BiH-E!! DOSTA JE VISE SRPSKOG TERORIZMA I TERORE KOJU VRSE NAD DRZAVOM BIH-E I NJENIM GRADJANIMA! LAZNIM PODVALAMA I KONSTANTNOM AGRESIJOM SRBIJA I KOLONIZATORI PLJACKASI U GENOCIDNOJ TERITORIJI GODINAMA TERORISU BIH-U! DOSTA JE PLJACKE DRZAVE BIH-E I NJENIH RESURSA KOJE JE VLASNISTVO GRADJANA BOSNE I HERCEGOVINE! SRBIJA PREKO GENCIDNE TVORVINE KOLONIZIRA I PLJACKA RESORSE,DRZAVNU IMOVINU I TERITORIJU, ISTORIJU I LEGITIMNOST BIH-E ZA IDEOLOGIJU O BUDUCOJ VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI UZ POMOC VELIKE BRITANIJE! TREBA RAZJASNIT I JAVNO REC KAKVU JE ULOGU IGRALA I IGRA I DAN DANAS VELIKA BRITANIJA NA SVIM AGRESIJAMA, ETNICKIM CISCENJIMA, GENOCIDIMA U BOSNI I HERCEGOVINI, SANDZAKU , CRNOJ GORI NAD BOSNJACIMA MUSLIMANIMA?
Od koga ..ljudi ili boga.