Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA misli da nas je ona branila u ratu, ona misli da moze da nastavi da krade i u miru, ona misli da ne smije ni jednu poziciju da izgubi, jer oni su legitimni prestavnici muslimanskog naroda BiH. hehehehhheeeh, Ta ista stranka nam je nametnula rat, ta ista stranka nam je potpisala Dejtonski sporazum, ta ista stranka i danas cuva najznacajnije firme u BiH i naravno izvlaci novac iz njih, onom njihovom cuvenom zakonu o nabavkama, pa preko konkursa koje stele jedni drugima. Ta ista stranak ima na hiljade i hiljade svojih rodbina zaposljenih u firmama sirom BiH i jos uvjek se granaju. Ta ista stranka zivi na nacionalizmu i jednako takoj mrznji koju normalan covjek ne moze razumiti. Ta ista stranka nam je stvorila RS, za sta ja nemam razloga biti protiv, osim sto RS ima razloga da negira BiH, i to je sustina svega. Sad im smeta dogovor sa prestavnicima iz RS, pa vi ste ih stvorili i vasa politika muslimanske drzave.
PREMIJERU svaka cast, covjek od kad je dosao na funkciju pokusava da uvede red u FBiH. Zna da ima na ledima hiljade i hiljade nezadovoljnih gradana a zatim finansisku krizu i on na kraju ipak nade rijesenje. Sve za pohvalu ovom covjeku i ko god je sumnjao u njegove poteze nadam se da je shvatio da se radi o pouzdanom covjeku!!! Svaka cast Premijeru!!!!
To je ono sto sam ocekivao, jedno razumno rijesenje sa obje strane, svaka cast za dogovor izgleda da se moze dogovorom sve zavrsiti. ocigledna je recesija u nasoj drzavi pa ovim su zadovoljni sa obje strane, sad se nadam da ce poljoprivrednici odraditi svoj dio posla i takoder zaraditi za nasu drzavu!!!
Bravo Nermine!
Jako mi je drago da su ljudima pomogli,naravno nista nebi bilo moguce bez premijera i vlade. Odlicno Niksicu....
Pohvale za premijera i vladu.....ljudi napokon dobili sto zele....
dobro je da mogu ista izdvojiti u ovoj krizi.. ovo je problem koji je naslijedjen od vlada koje su ove probleme gurale pod tepih...svaka cast niksicu, sto moze nesto uraditi pored svih blokada koje pravi SDA ii njihovi partneri
svaka cast vladi i premmijeru sto imaju razumjevanja za poljoprivrednike, iako nisu ni malo u zavidnom polozaju zbog dugovanja koje su napravile predhodne vlade