Protesti protiv gradnje krsta i crkve
5
"Političari nam kičmu lome, ko će kome ko svoj svome"
Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA BIH TONAZVAO: NASILNO POKRSTAVANJE SARAJLIJA
opet oni o krstu i crkvi. Bolje bi bilo da ste te proteste organizovali protiv izdajnika koji su im dali DRZAVNO (nase) zemljiste da rade sta hoce na njemu..to bi imalo smisla..!!!! dok glave ne podju padati..djaba sve..
Oni to tako vole radit, po brdima iz ad gradova crkve pravit kao ono nesto sa visine gledat, tako po šumskoj gdje god mogu zidaju iznad gradova, kao u onoj kasabi Trebinje na austrougarskim kulama tvrdjavama dozidali crkvu? To je kod njih tako, zapišavanje teritorije je u pitanju ipak
islamofašisti
fakat stvari postavljas iz jako čudnog ugla, pa \"nisam\" siguran da li si blago retardiran ili nas zahebavas... crkva se pravi na mjstu sa kojeg je sarajevo 4. godine konstantno granatirano, a pravi se srpskim žrtvama, al\' to nije ni čudo, jer u genocidnoj tvorevini, konkretno u logoru trnopolje stoji spomen srpskim žrtvama, a dobro znamo sta se u trnopolju događalo... nedaleko od trnopolja u svježe obnovljenom bošnjačkom naselju po imenu Kozarac stoji stara pravoslavna crkva, a samo zid je dijeli od nove... hajd\' mi dado to objasni majke ti... i jos bih te molio da mi odgovoris da li si bio na postavljanju kamena temeljca Ferhadije, da li si i ti kamenovao i palio i bio protiv nečega sto je krasilo banjaluku, a kao i ja, znas i ti da ARBIH nije ruslia vjerke objekte, dok je VRS unistila sve osim jedne džamije na nekoj planinčugi..? dado, dado, da te jos nesto pitam, ako zelis... ? samo javi, nije problem...
samo nek je crkvi, džamija.....glupi narode, fabrike nigdje...samo svi u kontru drugima....
pa mozete zamislit mjesec i zvijezdu iznad banja luke
Čitam kometare i pitam se: \"Da li će se ikada organizovati neki protest koji neće imati veze za vjerom, ratom i sl.? Šta mislite o nekom protestu zbog nezaposlenosti, zatvaranja fabrika, zbog korupcije i lošeg života u ovoj zemlji? .. to izgleda nije važno.... samo ja važna vjera, kako se ko zove i da se, po mogućnosti, još malo \"koljemo\"
Gledaj tih faca, sve \"revolucionarske\"! Umjesto da maknu duh Alijin i đavolskog mu sina Bakhira, Rašu i njegove, Kljujića (hoće za gradonačelnika tog bandita ustaškog!)... ovi besposličari bi da zabranjuju!? Glupani jedni, neka gradi ko šta hoće, 100 crkava, 1000 džamija, vrijeme će samo pokazati šta je trajno, šta može da ostane. Protestujte protiv loše bezbjednosne situacije u gradu, glupe Bošnje!
bitno je biti bošnjak
gdje smo sada patriote kada smo ginuli od ovih što hoče da nas handre u mozak svi smo ustali a sada sijedimo i gledamo par ljudi kako se bore da nam ovi isti ne stavljaju krstove iznad glava digni se cijeli grade velegrade protiv ove vlade i ovog četnizma MRŠ U RUSIJU PAM GRADITE KRSTOVE JER KOD NAS SIGURNO NEČETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
You should write the thesis about relationship of \"poturice\" with anus hand washing and eating (with those hands) from the floor. Instead of writing about lies from so-called bosniaks, write thesis about superb hygiene of those so-called bosniaks, that you can actually prove and document. Good luck with defense Mr brainy :)
Varga nije Omer Vatrić, Nego Enver Vatreš
MA NEK PRAVE,DIT CEMO GA U ZRAK,I SPUSTITI NIZBRDO....HANDZAR DIVISIO SARAJEVO...
I da naprave uništen će bit nakon 2 dana!
Ostavite krstove ili druga znamenja. Simboli nisu krivi. Tražio bih iskaz od dvije dame; ko je njima naredio da glasaju u Komisiji za dodjelu vojne imovine / imena i prezimena sa partijskim funkcijama/. Molim gospođe FAZILU MUSIĆ, sektetaricu komisije i JASMINKA SUŠA, član. U ime koga ste glasale i po čijem naređenju?
INICIJATIVA PRVI MART!