Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasno vise i DJECI u obdanistu da je njihova filozofija : MI SE DOGOVARAMO DA SE NISTA NE DOGOVORIMO , jer ne zelimo RAZVOJ I NPREDAK ZEMLJE, puno je lakse sa BIJEDOM I SIROTINJOM MANIPULISATI, ne zelimo vladavinu ZAKONA, jer kako bi EKSPLATISATALI LJUDE I DRUSTVENA DOBRA NA PERFIDAN I NEZAKONIT NACIN ..... SVE SE OVO SVODI NA BLA BLA BLA SPIKA ZA PUBLICITET.
spektakularna hapsenja nekoliko istaknutih pojedinaca bliskih sda su pod stalnom prismotrom
To kaže onaj koji je u Vladu doveo plačkaša i atentatora Lojanovića i sljedbenike Ante Pavelića iz HSP i proizveo svu krizu o kojoj sad drži predavanja. Da nije jadno, bilo bi smiješno.
Vidi ovih gore komentatora...., jadnici nikako da shvete u cemu je problem..., ma ustavri oni kontaju ali imaju zadatak da sinhronizovano mlate jednu te istu matricu..., dakle, crveni kriminalci SDA je bila na vlasti skoro 20 godina i nikada, ponavljam nikada gora situacija nije bila u drzavi otkako je na njeno celo dosao vas SDP (Stranka Dobrih Parmaka) i SBB (Stranka Bez Buducnosti)..., to su cinjenice, a vi sad procijenite ko je sposobniji za te fotelje o kojima vi mlatite.....
E u pič... ma... više i demagogoje i bezobrazluka. To što izjavljujete je isto kao da oečkujete i molite lisicu da čuva kokoši. Ovdje nikad neće bit selameta.
A sta li tvoj Zlatko ili Fahrica zele napraviti? Pokusaj nam odgovoriti kada si toliko "pametan".
Moon, Htio/sijo si (od tebe) kontrolirani kaos. Žanješ (od tebe) nekontrolirani kaos HDZ za tjedan dva samovoljno izlazi iz svih priča i razgovora o učešču u vladi federacije županija. Ako slučajno dođe do velikog preokreta pa da platformska vlada nastavi sa djelovanjem, inspiriran od najava SDA znati će kako postupati u domu naroda. HNS zasjeda početkom travnja, pa će zauzeti stajališta glede Moonovog prijedloga preko NVO satelita i ustavnih promjena. Nekontrolirani kaos i daljni raspad, naravno nekontrolirani. Evo ga vam na, Moon i Inzko. Htjeli ste crnokošuljaše i brazilske mesare kao lutke, u koaliciji sa još neprirodnijim saveznicima SDA i SDP, i dobili ste. A sad želite da oba HDZ preuzmu odgovornost za vaš usrani i posrani sataraš. Jok pajdo, vaš ručak. Dobar tek! Dašta i dapače!
sta na sve ovo kaze omer cevra.
Ma sta veli ovaj....
MRZIM SDA!!!! NEK SE ZNA! I AMERIKU, KOJA GDJE GOD SE POJAVI DONESE ZLO!
Nama trebaju oni koji će nam riješiti finansijske i ekonomske probleme, koji će nam obezbjediti budućnost, zaposlenje, jer zato i jeste tu, da radite u korist gradjana! Ne trebaju nam Tihići, Izetbegovići i ostali lopovi koji su uništili sve sto je bilo pred njima! Bosna i Hercegovina nije Društvo jednog lica!
Ja bih iskreno volio od EU, da konacno stane iza tuzilastva i sudstva i da odrijesenje ruke, e onda bih vidjeli sve afere i kontravezne radnje najvise jedne stranke, a to je SDA. Oni su ti koji zele od BiH, da naprave "nasa lijepa avlija"...
Dosta je onih koji uništavaju ovu državu, a time i budućnost nas i naše djece, a da mi mirno šutimo i gledamo kako nam sve propada ispred nosa! Dosta je ratnih profitera i tajkuna koji nas dovode do ponora, sram da bude sve koji su svoj glas dali lopovima koji 20 godina uništavaju ovu državu i kradu!
Pa za ovo se treba obratiti tajkunima iz SDA, oni su ti koji po svaku zele svoje fotelje nazad i da vladaju kako su vladali ovih 17 g. Opstrukcije rade na sve strane, njih ne zanimaju gradani, samo ih interesuje vlastito bogastvo. Sram da vas bude, jel ovo hocete i Bosnaljek da srozate na niske grane!!!!
Smjenom predsjednika Federacije BiH Živka Budimira ne samo da će krenuti na bolje, već ćete pokazati da je krajnje vrijeme da oni koji ne rade u skladu sa zakonom odgovaraju za svoje postupke, nezakonite i destruktivne, podvlačim!