Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E MOJ \"KLOKANE\" KAKAV TI JE OVO KOMENTAR, ZNAŠ LI SA SIGURNOŠĆU ŠTA SI TI
dobar ti je nadimak, ti si i dalje dobro \"zbunjen\". rat je stao davno, a RS je genocidna još od 1941 pošto vas od tada nismo istrijebili, širite se kao ambrozija
za odmazdu treba mu pobiti cijelu familiju... sve sto je zivo i dise/..... bolje vam je da vas nema. da ste s djavolom tikve sadili bolju bi buducnost ocekivali. OVAKO KRVIT cemo SE OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB !!!!! OLUJA i traktorijada vam ne gine. KAD TAD
Da nije tuzno bilo bi smijesno, ne misle valjda da ce pretresom naci dokazni materijal za zlocin pocinjen prije 17 godina?
ćuj to to ko nešto čudno ma haj bježi bogati ima njih još mali milion...
@hesler Samo tumacim tekst kako je napisan, po tekstu zvuci da ce pretres tek naknadno da se izvrsi. Logicnije je da hapsenje i pretres idu skupa, kao sto si i sam napisao. A da sam strucan u vezi ovih stvari, priznajem da nisam.
pa jel to oni prvo objestavaju da ce ga uhapsit pa da on kidne u maticu srbiju za to vrijeme,ovakvih zlocinaca je hiljade po rs genocidnoj,fuj pravde i haskog suda
Kako-kako? ne kontaš se baš u to. SIPA ima nalog od tužilaštva za hapšenje, a nalog za pretres se dobiva od Suda. Znači, kada je uhapšen, preda mu se nalog za pretres (koji SIPA ima kod sebe već npr. par dana prije hapšenja). zatim se pristupa pretresu, a on se hapsi i predaje u Tužilaštvo, a predmeti iz pretresa koji se oduzmu se predaju Sudu. imaj u vidu da je npr. uhapšen u 8 sati i da je tu vijest odmah objavilo Tužilaštvo, jer preres traje i po nekoliko sati ili dana. jasnije???
Svi kriminalci su ti u MUP-u RS-a...
\"Pripadnici SIPA-e će, po nalogu Suda BiH, izvršiti pretres kuće i objekata koje korisiti Saša Zečević, saopćeno je iz Tužiteljstva BiH.\" Znaci, moraju naruciti vrijeme kod osumnjicenog da bi izvrsili pretres?! Taman da on malo \"pospremi\" po kuci prije no pretres pocne... Super taktika, nema sta!