Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda zato sto mu sin igra u sarajevu? Nail Sehovic ;)
ja sam vidio mnogo policajaca gore...zar je moguce da je on sam sprijecio napad????????? ili ga mjesto komandira cini povlastenim da dobije nagradu i napreduje dalje...zato nam i jest policija ovakva...zamisli kako ovo izgleda pollicajcu koji je gore bio i isto se ganjao sa njima po terenu???
Nigdje veze,da mu sin nije igrao na utakmici(u dresu Sarajeva) nikad nebi ni on usao na teren.Nego et branio svog sina i sad se cudi sto je 900 ljudi gledalo. Gledao bi i ti da nije malog bilo
poguro je Blek Stena sa kojom stojom sigurno ;)
bravo komandire!!! svaka cast.. kad ja budem sudija ja i ti cemo sve to u haps natjerat
I to je isti onaj koji je bacio suzavac na najveci BH stadion!
yebao majku zar je to onaj isti sa Čengić Vile.Do kada?Zašto FK.Sarajevo nije nagradilo ovog čovjeka sa nekoliko hiljadarki a ne općina Stari Grad.
Sve cestitke
eee da je vishe takvih..mozda bi nas manje bilo \'vakih
strumfovi nemogu bez nozeva.