Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od kad ova dodje na ovu poziciju sve neki problemi Muslimanima?segregacija i aprteid? cekaj-te jos malo pa ce vam ova zabranit ABIH-e, ona ce vas srusi do temelja, tko li dade ovoj da bude predsjednik koorinatorske ekipe za ulazak nase drzave u NATO??? ova nije cista ko i oni sto su je postavili, imal neki novinar da procacka malce???? BiH4EVER!
Ukinuti politicki imunitet ili uvesti i sirotinjski pa neka radi ko sta hoce.
@Pero Mislis na ovu kretenusu na slici? Nemoj tako, samo ti se cinid a je kretenusa. A te dvije koze iz ambasade lijepo povuci u BiH nazad i vozdra. Sramote drzavu koju predstavljaju.
TU KRETENUSU PREBACITI HITNO ZA ODPRAVNIKA VOZOVA NA ZELJEZNICKOJ STANICI CEKRCICI. PA NEKA TAMO UVODI RED SKUPA SA HARETOM.
TU KRETENUSU PREBACITI HITNO ZA ODPRAVNIKA VOZOVA NA ZELJEZNICKOJ STANICI CEKRCICI. PA NEKA TAMO UVODI RED SKUPA SA HARETOM.