Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako naslijedila bivšu SFRJ ?? Valjda bivšu Republiku BIH ???
Ovi isti šute kada V.ehabije pozivaju na rušenje ustavno pravnog poretka BiH. Dvoličnost koju je kao prihvatljivu normu ponašanja uveo bandit Alija na kraju će uništiti ovu nesretnu državu..Fuj licemjeri!
SVAKA VAM CAST ! Napokon da NEKO pocne raditi nesto konkretno ! Misao za A.kademika Redzica ! Treba tuziti sve neprijatelje i izdajice koji su na vlasti ili ne RBIH-e ! SAMO NAPRIJED, PODRSKA !
@ 99 ok...predajemo se... :/ 99 luftball(yas)ons...
Sve dok dok muslimani, Muslimani itd.ne izvrse realno sagledavanje ponasanja svojih politickih i vojnih elita prije i poslije referenduma, prije i poslije ratnih desavanja a posebno poslije potpisivanja dejtonskog sporazuma i pronadju snage i suoce sa istinom bice ovako i jos gore!!!!! Price o agresiji i genocidu su samo pokrice za lose procjene i lose odluke kojima su svi narodi uvuceni u rat a koje dobro dodju da se narodu odvuce paznja od gladi i neimastine
trazi se bijeli ciganin bosnjak mosnjacke vjeroispovjesti koji je dana 24 02 2013 imao sexualni odnos sa psom na parkingu u istocnom sarajevu!!isti se moli da se javi radi odredivanja alimentacije te preuzimanja odgovornosti za nemoralni cin! sifra to je bila ljubav na prvi pogled
Danko ne kaki
trazi se bijeli ciganin bosnjak mosnjacke vjeroispovjesti koji je dana 24 02 2013 imao sexualni odnos sa psom na parkingu u istocnom sarajevu!!isti se moli da se javi radi odredivanja alimentacije te preuzimanja odgovornosti za nemoralni cin! sifra to je bila ljubav na prvi pogled ................................................................ Valljda se zna koja paschad zive u "istocnom Sarajevu". Da ti nije kum Miloje opstio sa kerom?
Spavajte mirno, rata nece biti! Alija 1990-te
--- @@@jazuk:"sve je verifikovano" --- A sta to "SVE" kada nisu ni Dejton ratificirali u Parlamentu, a on je temelje svega? Jadan si ti kada ti umjesto temelja tapete drze kucu!
Pogledaj samo za koga taj narod kojeg spominjes glasa zadnjih 20 godina. I svih tih godina ne cuh ni jednu razumnu, ali maksimalistickih zahtijeva, eskalacije i mrznje svakim danom ima sve vise. I kada se dirne u svete krave poteze se da su i drugi radili... da jesu, zato jer plemena su odraz u ogledalu jedna drugih, samo postoji mala i neznatna razlika - dva plemena su otisla dalje, pohvatani zI0cIncI su vec skoro odlezali svoje kazne, poceli su suradjivati na ekonomskom planu (sto ne znaci da se vole), dok mi ti ovdje pocinjes relativizirati s tim "nemoj o ratu". Haj'mo o poslijeratnom, ali ni tu nemas sta za pokazati se. Da, kradja, korupcija i kriminal haraju i da, narod nema sta da jede, ali ko je ikada pitao taj narod da li zeli da zakrvi radi interesa elita, nego ce se sve lijepo pomesti pod cilim, necemo o ovome ili onome i ocekivacemo sa 75% nepismenih da podignemo privredu. Lakse je za 15 min. nauciti koristiti AK47 nego se 20 godina skolovati, ostalo su bajke.
Bez obzira ko je koga u Bordzijama i zaboravimo jer bio je rat..znam, prosao ga ja od prvog do zadnjeg dana u 071. Hajde i da "zaboravimo"...iskreno, zaboli mene za plemenske razmirice, ja sam samo pokusao da iznesem pad zivotnih cinjenica koje nisu politicke, torovske ili kakve god. Okreni se oko sebe stari moj i pogledaj. Cinjenica je da i Srbi i Hrvati imaju neometan izlaz ili na jednu ili na drugu stranu, a s obzirom na "ljubav izmedju plemena" nesto ne vidim tu liniju na potezu Sa-Ze-Tz, niti vidim zeljeznicki promet, a upravo gledam kako odose Ploce, ode luka. Da, svaka elita je krala, samo kod druga dva naroda je bar obnovljeno i privreda bar donekle pokrenuta. I nemoj mi sad govoriti da je sve otislo u ratu, jer cak i da jeste, u poredjenju sa 2 svj. ratom danas bi bile negdje 1960-te, kada je Njemacka vec pocela uvoziti gastarbajtere, dakle, moglo se podici i od nule. Bilo je i pomoci i kredita, samo nije bilo dobre volje i pametnog upravljanja.
znas onu staru "hadzije su sebi podijelile rejone" od pusenja.e to ti je na sceni u bih.prema tome svaki od naroda u bih svoje ganice,cikotice itd itd.nemoj molim te biti iskljuciv sem ako i ti nisi u nekoj grupi samo u razlicitiom plemenu? fakta je da obicni narod lose zivi a drzavu cini narod.na kraju krajeva narod je ovo i birao a ima moc i da zavrsi sa ovom saradom.medjutim svi sute.sad da se dotaknem tekbiranja.bilo je tu svega rat je rat.da ne pricam o svestenicima koji su posvecivali tenkove i prage,blagosivljali ratne zlocinece itd itd .pusti se toga .bilo proslo.ne balegaj bez osnova ili zadojen mrznjom.
ne znam o cemu ti pricas ali uopste??strahu,pucanju,stiskanju???gledaj malo naprijed drugar prosla su vremena ratovanja i ostalog.narod nema sta da jede a kamoli da razmislja o ratu tipa srbi protiv muslimana,hrvati protiv muslimana i obratno.gledaj naprijed i ostavi eu i us i nasim politifcarima da rijese ovo sranje politicki.u startu se pogrijesilo sa ustrojem i sve je verifikovano pod patronatom is i eu .i oni su ukljuceni u ovo sve itekako.ko rat zelio rat mu u kuci bio.
a po cemu to nije njihova bosna ali na potezu sarajevo-zenica-tuzla? sta moze bez njihovog imt-a proci u tom dijelu bosne? nista! problem jo sto su nas sveli doslovno u crijevo da ne lajem sad kakvo, ono sto je kusta rekao, da su izgubili luku, ostavili nas i bez zeljeznice, odsjecene, okruzene drugima koji nam nece pomoci, a nama ostavili samo da se jos medjusobno pobijemo. a sto fahro drzi pun tank helikoptera i odrzava onaj heliodrom na vrh zgrade? sto je bakir isao u iran? jesi ti naivan ...pa ne vidis nista! pa hrvati nece vise ni da pricaju sa nama, a kamoli da pomognu kao prosli put, a srvi dodju ovdje samo da podheebavaju, a i jedni i drugi samo cekaju da se zakuha, pa ce nas ograditi i nema onda nikom ni unutra ni van, a kako ce nam i pomoc doturiti, kako ce preko njih proci kad se opet zakuha...fakat ti ne vidis to sve ili sta je problem?
@twix 03.03.2013. u 14:51 Doveli bi Bosnjaci ljude ciste proslosti, ali ih ne mogu naci.... A sad salu na stranu, situacija nije ni malo naivna. Ako makar i pokusajuskloniti sa vlasti Halilovica, Cikotica, Ganica, itd. sve te koje si nabrojao, da ih ne nabrajam jer ih ima previse, dovode se u opasnost da ti kriminalci pocnu pjevati kao hor Beckih djecaka, bolje nego sto bi seve ikada otpjevale, a tada bi isplivalo sve sta se dogadjalo i u ratu i u posljednjih 20 godina. Tako su Bosnjaci osudjeni na nezavidan izbor - ili podmititi pozicijama i imunitetom sav taj kriminalni sljam, ili se suociti sa istinom, gubitkom mitologije koje su izgradili oko dogadjaj u proteklih 20 godina. Bilo koji izbor da naprave garantuje samo jedno - mogu samo ubrzati spiralu ka dnu kojom su krenuli onoga trenutka '93-ce kada je Alija uveo __T_e_k_b_i_r_ kao sluzbeni vojni pozdrav (pogledati Youtube - ima dosta tih snimaka).
Imas i od mene lajk za ovo sto si napisao: "Za mene licno je Sefer H. Jedan od 5 najvecih ratnih zlocinaca koji hodaju po BiH.Ako je postojala komandna odgovornost za Kordica ili Krstica kako to da nije za njega?Kako da ni nakon 20 godina nije jasno ko je komandovao muslimanskom vojskom za vrijeme rata?A anda ga stave za ministra za izbjeglice.Pa ko je ovdje najludji?Posto su svi ludi.Jeli bio ministar i onima u Grabovici Uzdolu ili prognanima iz srednje Bosne sto ih je sam progonio?" Bravo! Nemam sta dodati! Dok Aljo ne uvede tekbirase nije bila "muslimanska vojska", a zna se kad je to bilo. Ostalo si u pravu. Prilazem jos i link da onaj sto ti je probao sakriti komentar proba nakon slusanja ovog razgovora malo ukljuci mozak i sam skonta neke stvari: http://www.youtube.com/watch?v=s6uHzy8rVyo