Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je vidjeti da konačno netko radi na zbližavanju Hrvata i muslimana u BiH, ipak smo mi isti narod koji je odvojen slijedom povijesnih zbivanja, ali činjenica je da venama naših ljudi, bilo katolika bilo muslimana, teče ista hrvatska krv! Odnosi Zagreba i Sarajeva moraju ojačati, kako bi se pokazalo dušmanima da se još uvijek nismo odrekli jedni drugih usprkos svim nedaćama u koje su nas uvalili nakon '45-e komunisti, uključujući i Titovog generala Tuđmana devedesetih. Odnosi dviju naših prijestolnica također moraju ojačati da bi se uspostavila kontrasila odnosu Banja Luka-Beograd, koji će zauvijek ostati prijetnja našem narodu! Pozdrav braći u BiH! Bosna do Jadrana, Hrvatska do Drine!
HSP 1861 SVAKA CAST ZA KOMENTAR
lIJEPO JE KADA ČOVJEK NA OVAKAV NAČIN OSJEĆA SVOJU VJERU. DRAGO MI DA IMATE RAZLOGA ZA RADOST! DOLAZEĆI VAMA U POSJET, PAPA DOLAZI SVIMA NAMA. I SVI MI IMAMO ČAST DA ĆE POSJETITI NAŠU DOMOVINU BiH.
meni ona "stolica" lici na prijestolje... to se onaj s kapicom krunise za naseg kralja? cuj on nam alfa i omega?? koji rituali crne magije hebote pa ovakvih crnjaka nema ni u vatikanu o tempora o mores, nijaze durakovicu da ustanes da vidis sta ti banda radi od bosne imal ko da zaustavi ovo ?
Mogao je nama Papa jednu transu MMF kredita dati, da imamo za plata i da se oporavi "Soko"...
Kada su rekli da će se novi (ovaj) papa zvati FRANJO, ja sam mislio da se zajebaju... Allahami. (Gledao to na HTV-u, pa zato) Dobar neki lik, pozitiva je.
Crkvena zvona,golubovi mira,mirovne konferencije,razne religije i apeli,ugovori i pregovori...nista ne pomaze da se nacionalna mrznja,primitivizam i lopovluk izlijece u BiH,crna rupa u evropi...
papa je šejtan
zasto papa dolazi u BIH?
Merhaba i vama i neka je mir sa vama porucio pape
Sarajevo osvojilo titulu poslje 7 godina Pa da ih obice
Neka dođe papa, ima moje odobrenje, al neka ne pravi previše galame, neka bude malo i neka ide svojim poslom.
Dali ce spomenuti gladne u africi,terorizam u gazi i palestini,genocide sirom svijeta,ne znam,ali bilo bi lijepo..Zapad i saveznike realno nije briga sta kaze bilo koji poglavar na planeti,oni rade po svom i in god they trust,smijesno zar ne..Ali hajde vjerujmo da ce biti bolje dolaskom pape,tesko je to povjerovat ali hajde budimo optimisti,a i angela merkel dolazi 3 dana poslije,ili ce biti bolje,ili je opet neka rekonstrukcija nekih balkanskih drzava..lijep pozdrav..
A raja u Sarajevu se penje po Papi i frajer neki dan kliznu i u padu se uhvati za stap, koji nakon toga puce.
NA KOŠEVU ĆE BITI MALI MILIJUN HRVATSKIH ZASTAVA
HAHAHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
TREBA UHVATIT PA NA KOLAC NABIT; NIJE TO LAKO SVE TI JE BE M, ETO SJEDIT ĆEMO NA RUKAMA DOK IH DOLAZITE UKLONITI
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
joj ovog klixa, odlučite se vise jeli crkva leopolda ili josipa mandica. nemate pojma ni vi sta pišete
Nemam ništa protiv protiv katolika,naprotiv.Ali ovom župniku iz Briješća na balkonu je znao visiti dres Hrvatske a na jednoj strani crkve(na prozorima) ima nacrtana šahovnica,PAPA DOLAZI U BOSNU A NE U HRVATSKU,Pozdrav dobrim ljudima!
UPRAVO TAKO MAJMUNE! PAPA DOLAZI U BOSNU I HERCEGOVINU GDJE JE HRVATSKI NAROD KONSTITUTIVAN I GDJE MOŽE KORISTITI SVOJU NACIONALNU HERALDIKU
VIDI JE KAKO SU LIJEPE MAMU TI POLJUBIM http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dc/Croatian_flags_of_the_1990s.PNG
PRIKAŽI ODGOVORE (13)