Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest, al zato rade i po 5-6 sati
I to 5 dana u sedmici
Kad sam ja pisao o ovcama i čobanima. Uglavnom sad je šišaj ovce, nek meče meeee meeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ni jedan direktor javne institucija ne bi smio imati vecu platu od 3.000 KM...ionako su na te pozicije dosli putem stranke a ne kvalifikacija i prethodnih iskustava...
Po glavi stanovnika se najviše i plati u ZHK- daleko najviše. Široki Brijeg je deveti grad po ukupnom prometu preko fiskalnih računa, a po broju stanovnika nije ni među prvih 20.
@gouser...164 tako bi se sleglo dosta para u budzet ali se na zalost nebi napravio autoput do Bihaca nego bi i taj novac zavrsio u dzepovima politicara. treba istraziti sve zadnjih 30 god unazad i da svi odgovaraju za pokradeno! kako buduci nebi krali jer bi znali sta ih ceka a to je zatvor!
Pa ima li neko da mu se ne gadi ova drzava? Hajmo brate svi pedala odavde.
Eto kako skrshe ogormne doprinose prikupljene - na plate direktora zavoda za zaposljavanje i zavoda za zdravstvo, pa i PIO direktor mjesecno kroz plate kosta 8000, a godisnje minimalno 100 k. Zato se doprinosi, a da bi se pokrenula privreda i olaksalo poslovanje, nikada nece sniziti. Gdje su jos pomocnici, savjetnici i svekolika bagra tj. familija i stranacki uhljebi.
Gdje je plata onog ublehaša bradatog iz agencije za bankarstvo. Taj ima 20.000 mjesečno kad radnici imaju 4-5.000
Neko 800 maraka a neko 8000. Zato narod odlazi iz države. Hoće i običan čovjek isto dobro da se hrani, da ode na more jednom u godini, da sebi kupi novog BMW-a itd.
Molim da objavite platu direktora Federalne agencije za bankarstvo
Agencija za bankarstvo FBiH je najjača...
Kao da žive u Švicarskoj 🤣
Hahaha direktor za sliv rijeke Save. Mislim da ni on ne zna čime se bavi. Možda čišćenjem.rijeka i jezera?
BiH ukratko - lopovski banana protektorat. Da ameri dignu ruke od nas raspali bi se za 15 minuta
Fiuuuj
Platu treba fiksirati, znaci prosjecna plata x2 ili 2,5 ili 3 max. u zavsinosti od pozicije i Bog te veselio! Kad buraniji budu plate 3 milje, neka njima budu 9, halalosum
Al zato meni svaki mjesec pola HILJADE legne na racun bajo moj...hahah
Nije, ba, rukovodioc, nego rukovodilac.
Pa porez,nenormalni pdv,akcize mala socijale i skupoca ostane za tako nenormalno visoke plate
Trpaju ga nama s guza i u bosni a bome i u europi